• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Jo takhle, ja si totiz predstavil to Mazda logo s rohama a trojzubcem a to bych na Tebe netipoval ;].

Dnes kolem 10:00 v Berouně na kruháku u dálnice Mazda 3 BP sedan v barvě Titanium, odbočoval na D5 směr Plzeň. Někdo z klanu? :)

Včera cca 10:09 mě v Náměšti nad Oslavou zdravilo tmavě modré/černé, neoznačené GH .. já v červené, označené BK :cool:

Dnes na Kvildě jedna poFL kombikova 6ec3d0bdaf3b3f1455ad813ebd83cec57.jpg

Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk

No moment ... a to tam nebyla i ma Mazda? To bychom nebyli my, kdybychom nejezdili i kempovat se dva autama :innocent:. Ale mozna jsme byli s ni pryc, protoze v ni je ted detska sedacka ;).

Ikdyz skoro mam pocit, ze GJ stoji vedle te Fabie, ne? Ze by me clenove MK poznavali spis podle Toyoty, nez Mazdy? :cool:

No moment ... a to tam nebyla i ma Mazda? To bychom nebyli my, kdybychom nejezdili i kempovat se dva autama :innocent:. Ale mozna jsme byli s ni pryc, protoze v ni je ted detska sedacka ;).

Ikdyz skoro mam pocit, ze GJ stoji vedle te Fabie, ne? Ze by me clenove MK poznavali spis podle Toyoty, nez Mazdy? :cool:

Máš pravdu, GJ vedle Fabie stála, ale tou jsem si nebyl jistý. Přece jenom Toyota je výraznější. A musím se přiznat, že jsem nezkoumal, jestli má Mazda klanové rámečky, protože jsme už pokračovali dál.

Moje GJ ma spousty jinych identifikacnich prvku, nez klanove ramecky :grinning:. Ne, nemam je. Stejne jako na Toyote, ramecky nepouzivam vubec.

Žďár nad Sázavou CX 5? červená na náměstí v 14,00 asi nákupy na víkend

Čípak byla tahle hezká mrkačka dnes na Veteránech v Uherském Hradišti? 37E6C9AC-9937-429C-B25C-E01D3A0735FA.jpeg

Back