• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dneska tmavě šedá nová asi CX5 na parkovišti u CT parku v průmyslové zóně Ostrava Hrabová. Kdopak to tam parkuje s klanovými rámečky?

Jo jo, pravdu máš :)
Resizer_16029258338660.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Dnes 15:30 na nové cestě kolem Cihelny do Hlučína tmavě modrá M6, zrovna se chystala předjíždět, už vyhozený blinkr, tak si mě asi nevšiml... Já jel v protisměru. Že by @Bielan ?

Dnes 15:30 na nové cestě kolem Cihelny do Hlučína tmavě modrá M6, zrovna se chystala předjíždět, už vyhozený blinkr, tak si mě asi nevšiml... Já jel v protisměru. Že by @Bielan ?
Ano, prosím, to jsem byl já. A opravdu jsem si Tě nevšiml. :innocent:
Edit: Že Ty nemáš klanové podtácky?! :yum

Poslední úprava:
Já mám pro změnu konečně taky úlovek:
- lokalita: Kopřivnice, ul. Husova
- datum a čas: sobota 17. 10. 2020 odpoledne
- vozidlo: modrá Mazda 6, RZ XTX 3634
Tak kdo to byl?! :cool:

Ano, prosím, to jsem byl já. A opravdu jsem si Tě nevšiml. :innocent:
Edit: Že Ty nemáš klanové podtácky?! :yum

Mám :). Při chystaném předjíždění ses určitě věnoval řízení a ne podložkám protijedoucího auta :)

Dnes, deset minut zpět, Šebrov, křižovatka na Vranov, červená 6tka, ***4545, podložky byly na obou stranách, pozdrav neproběhl.. :pensive: já v červené 3jce .. Tímto zdravím :cool:

V pondělí 26.10. odpoledne v Ostravě, před vjezdem do Jankostavu jsem míjel tmavě modrou 6 GJ s podtáckama.

Že by Bielan???

Dnes Mazda 6 Red Soul Příbram kolem 11 hod...jel jsem firemním a zbýdou jsem stačil přečíst podtácky tak že jsem ani neblik :(

Back