• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

do Brna jsem prodal svojí ex-GH se středočeskou SPZ, ovšem barva mi nesedí. moje byla stříbrná. pokud ale měla tmavé folie a vzadu širší koncovky výfuku, tak by to mohla být ona
Koncovky jsem moc nekoukal, ale stribrna byt mohla, byla tma a ty odlesky tech stribrnych obcas matou :)

Dnes v Děčíně Podmoklech červená CX5 (KF)
klanové podložky.

V sobotu kolem 14:40 D1 u Pelhřimova červená CX-3. Koho jsem odchytil? Jsem jsem opačným směrem na Brno :D :)

Často potkávám červenou M3 BP v Českých Budějovicích, ale bohužel jsem si nějak nestihnul nikdy všimnout, zda má rámečky. Někdo místní? Dnes mne pustil po snad 10 minutovém čekání na pitomé křižovatce v ČB.

svět je malý a o náhody v něm není nouze :cool: to si tak přijede kupec pro multimediální přehrávač a přihasí si to v GHčku s klanovýma podložkama:) takže rád jsem Tě poznal @Weazly44 a budu se těšit někde na sraze, u piva, bez roušek ...? ať Ti to jezdí a do půl roku na benzínu ?!

IMG_6766.jpeg

svět je malý a o náhody v něm není nouze :cool: to si tak přijede kupec pro multimediální přehrávač a přihasí si to v GHčku s klanovýma podložkama:) takže rád jsem Tě poznal @Weazly44 a budu se těšit někde na sraze, u piva, bez roušek ...? ať Ti to jezdí a do půl roku na benzínu ?!

Zobrazit přílohu 32267
Svět je malý, taky jsem tě rád poznal a určitě se někdy stavím s tou 323 ;)

Pak dejte hoši vědět kdybyste se slézali někdy na Opavsku :) @Weazly44 ses nepochlubil, že máš i nějakou 323 :) aha tak teď to čtu v podpisu, V6 paráda - to jsi koupil někdy teď nebo už jsi ji měl? :grinning:

Pak dejte hoši vědět kdybyste se slézali někdy na Opavsku :) @Weazly44 ses nepochlubil, že máš i nějakou 323 :) aha tak teď to čtu v podpisu, V6 paráda - to jsi koupil někdy teď nebo už jsi ji měl? :grinning:
Jasně neboj dáme vědět ? mám no od prosince. Se můžu zítra ukázat, to budeš čumět ?

Takže dnes jsem čuměl :grinning: @Weazly44 si to přihasil s BA V6 za vydatné podpory laděného ultersportu a já se hned cítil o spoustu let mladší :grinning:
Dali jsme si takové dvě malé rz nejdřív s V6 a pak s mým autem a bylo to jedním slovem super :grinning:

Takže dnes jsem čuměl :grinning: @Weazly44 si to přihasil s BA V6 za vydatné podpory laděného ultersportu a já se hned cítil o spoustu let mladší :grinning:
Dali jsme si takové dvě malé rz nejdřív s V6 a pak s mým autem a bylo to jedním slovem super :grinning:
chlapíci tiše závidím, na tu příští erzetu mě pls přiberte kdyžtak aspoň jako křoví :cool:

Jsem na tom asi jako MartyZ, taky bych se rád přidal :D
BTW: Koho jsem to dneska zase viděl parkovat u CT parku v Hrabové? Šedá CX5 s MS poznávací značkou.
No to mi neříkej, že nás tam bylo víc. ? Taky jsem byl s M6 s klanovými podložkami na CT parku, ale nikoho jsem tam neviděl. Taky tam všude parkují stovky aut, že? ?

Back