Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja mel svetlomety cely pod ledem jeste, tak to asi moc nebylo videt..Pozdrav musí být jen jsem dlouho přemýšlel, jestli si mě vážně problikl nebo ne
Sent from my iPhone using Tapatalk
nene, tam nejezdim@ondr4 Je možné že se sem tam objevíš i v Náměšti na. Oslavou?
@ondr4Je možné že se sem tam objevíš i v Náměšti na. Oslavou?
nene, tam nejezdim
Já se tam taky občas pohybuji právě, jen sice projíždím, ale už několikrát se mi stalo, že jsem potkala tmavou 6tku s podtacky. Nikdy mě nikdo nepozdravil, ale před zimou jsem tam jezdívala v červené mx3, bez podtacku a teď v zimě ve vínové 626, taky bez podtacku, takže jestli budu mít zase štěstí, asi mi bude jasné, kdo to je ??Ondr4 sice ne, ale ja se priznam, ze tam byvam tak 2x mesicne
Čas i místo sedí, bylo to Naturalovo vozidlo To by chtělo označitDnes po 9. ráno v Brně mezi Ostravsku a Křenovou stříbrná šestka s panem Naturalem? Já jel za Tebou v neoznacene červené trojce BM.
Tomu teda říkám obrovská nekázeň jezdit tolika autama bez podtáckůčervené mx3, bez podtacku a teď v zimě ve vínové 626, taky bez podtacku...??
Jo taky jsem si vsimnul na posledni chvili klanovych podtacku,zrovna mi stiraly sterace. A nahodou jsem te nepotkal i dnes v Privoze na te velke krizovatce, uz nevim kolik bylo hodin, neco kolem 8-30...? Mozna to ale byla cervena M3...Dnes kolem 15:30 ve směru do Hlučína za Shell bílá asi M3 s podložkami. Všiml jsem si až na poslední chvíli, spíše už bočním okýnkem. Já jel opačným směrem. Že by @eko1980 ?