• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dnes ráno Most M6 klanové podložky.

20210211_085721_00017F_Moment (2)_Moment(2).jpg

Poslední úprava moderátorem:
V sobotu kolem 9 hodiny ráno zaparkovaná černá 6 kombi GY s klanovýma podložkama v Krnově Hlubčák. Kdo to byl?

Pozdrav musí být jen jsem dlouho přemýšlel, jestli si mě vážně problikl nebo ne

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mel svetlomety cely pod ledem jeste, tak to asi moc nebylo videt..
Ale bylo to zas prijemny videt, ze po pozdravu ti nekdo odpovi, kor jeste s klanovyma podlozkama :)

Dnes po 9. ráno v Brně mezi Ostravsku a Křenovou stříbrná šestka s panem Naturalem? Já jel za Tebou v neoznacene červené trojce BM.

Dneska cca ve 14h. modrá M6 GY kombi s blond řidičkou, klanové podtácky, na Plzeňské, už za Dubinou na té dlouhé rovince směr Krmelín...

Ondr4 sice ne, ale ja se priznam, ze tam byvam tak 2x mesicne
Já se tam taky občas pohybuji právě, jen sice projíždím, ale už několikrát se mi stalo, že jsem potkala tmavou 6tku s podtacky. Nikdy mě nikdo nepozdravil, ale před zimou jsem tam jezdívala v červené mx3, bez podtacku a teď v zimě ve vínové 626, taky bez podtacku, takže jestli budu mít zase štěstí, asi mi bude jasné, kdo to je ??

Dnes po 9. ráno v Brně mezi Ostravsku a Křenovou stříbrná šestka s panem Naturalem? Já jel za Tebou v neoznacene červené trojce BM.
Čas i místo sedí, bylo to Naturalovo vozidlo ;) To by chtělo označit :cool:

červené mx3, bez podtacku a teď v zimě ve vínové 626, taky bez podtacku...??
Tomu teda říkám obrovská nekázeň jezdit tolika autama bez podtácků :joy::p:innocent:

Dnes kolem 15:30 ve směru do Hlučína za Shell bílá asi M3 s podložkami. Všiml jsem si až na poslední chvíli, spíše už bočním okýnkem. Já jel opačným směrem. Že by @eko1980 ?

Dnes kolem 15:30 ve směru do Hlučína za Shell bílá asi M3 s podložkami. Všiml jsem si až na poslední chvíli, spíše už bočním okýnkem. Já jel opačným směrem. Že by @eko1980 ?
Jo taky jsem si vsimnul na posledni chvili klanovych podtacku,zrovna mi stiraly sterace. A nahodou jsem te nepotkal i dnes v Privoze na te velke krizovatce, uz nevim kolik bylo hodin, neco kolem 8-30...? Mozna to ale byla cervena M3...

V Přívoze jsem dnes nebyl.
Už tedy stříháš metr? Jak jsem četl, tak jedna z posledních cest Mazdou. ..

V Praze v Úvalské už minulý týden v Po, ale teprve teď jsem se dostal k tomu to vytáhnout z mobilu. Tedy ukazuji hlavně pro ty, kdo nečistí RZ od sněhu ;) Jak mám sakra poznat, jestli je to klaňák či ne :confused:
20210208_Úvalská_Praha.jpg

No ty si taky tomu očištění auta od sněhu moc nedal...;)
Náhodou jsem se snažil, ale když bylo před odjezdem na autě přes 10 cenťáků... Od volantu to opravdu vypadá hůř. To je po dojezdu, měl jsem nové gumy - viz vlákno Pneumatiky, spousta sněhu, tak jsem měl fotící náladu :)

IMG_20210208_Žirovnická.jpg

Back