Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No to jsem byl já ale přes dědinu se jezdí 50 km v hodině byl jsem si dělat zadní brzdové destičkyDneska asi kolem jedne jsem se tahnul v Dehylove za cervenou CX3 s klanimi podlozkami do kopce, pak odbocil do dvora. Po ceste zpatky v Dehylove jsem potkal sede ENKO a probehnul pozdrav.
Ja jsem si myslel ze jsi to byl ty, ale jel jsi tak 40-45 sem tam jsi trosku pridal Ale v pohode, nespechal jsem Aspon jsem si vsimnul ze jsi asi vymenil original zadni tlumic za neco lepsiho ?No to jsem byl já ale přes dědinu se jezdí 50 km v hodině byl jsem si dělat zadní brzdové destičky
Odesláno z mého S60 pomocí Tapatalk
Mám RémusJa jsem si myslel ze jsi to byl ty, ale jel jsi tak 40-45 sem tam jsi trosku pridal Ale v pohode, nespechal jsem Aspon jsem si vsimnul ze jsi asi vymenil original zadni tlumic za neco lepsiho ?
Hlásím, že tahle potom stála vlevo na Smíchově u Strakonickýdnes SPZ 1TIxxxx tmave hneda M6 metla wagon GL. kolem 17h tunely od Barrandova smer odbocka Smichov. maval jsem, troubil a 2x predjizdel i jel podel... bez uspechu ?. ridic se slunecnimi brylemi vypadal jak v hypnoze s oprenou hlavou o operku asi meditace
není vůbec zač, jsem rád že se sem tam s někým z klanu potkám aspoň na takovém minisrazu snad situace dovolí časem i nějakou hromadnější akci ... Tak snad zas brzo mazdar ??Tak konečně další setkání s někým z klanu - @MartyZ mi názorně ukázal, jak jeho řešení chybějící rezervy na M6 je příliš vysoké pro mou M3. Tim spíš, když z aktuálních parametrů kufru použiji brzy 95% . Ještě jednou díky
To jsem byl já. Taky jsem se dočkal a konečně někomu mohl po roce zamávatBrno křenka kolem 17h, červená CX, ze samé radosti, že sem si konečně s někým zamával ani nevím jestli to byla 3 nebo 5 ?? takže kdo?
Kdyby tu měl každý psát, že viděl jakoukoli mazdu, nepsalo by se tu denně nic jiného. Zůstaňme prosím u klanových vozůsice bez rámečků, ale byl to pěkný pohled
Tu jsem viděl v neděli Vím jak se jmenuje majitel, ale nemůžu si teď vzpomenout jaký zde má nick. Pokud to nebyl @Piril , v tom případě jsem viděl v neděli ještě další klanovou vínovou CX-7 v této oblastidnes před půl šestou ráno vínová Cx7 s podtácky v omezení na dálnici v Prostějově jela směrem na Olomouc. Ale to už jsem byl za volantem pracovního stroje