• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dneska asi kolem jedne jsem se tahnul v Dehylove za cervenou CX3 s klanimi podlozkami do kopce, pak odbocil do dvora. Po ceste zpatky v Dehylove jsem potkal sede ENKO a probehnul pozdrav. :)

Dneska asi kolem jedne jsem se tahnul v Dehylove za cervenou CX3 s klanimi podlozkami do kopce, pak odbocil do dvora. Po ceste zpatky v Dehylove jsem potkal sede ENKO a probehnul pozdrav. :)
No to jsem byl já ale přes dědinu se jezdí 50 km v hodině byl jsem si dělat zadní brzdové destičky

Odesláno z mého S60 pomocí Tapatalk

dnes SPZ 1TIxxxx tmave hneda M6 metla wagon GL. kolem 17h tunely od Barrandova smer odbocka Smichov. maval jsem, troubil a 2x predjizdel i jel podel... bez uspechu ?. ridic se slunecnimi brylemi vypadal jak v hypnoze s oprenou hlavou o operku :joy: asi meditace

Poslední úprava:
No to jsem byl já ale přes dědinu se jezdí 50 km v hodině byl jsem si dělat zadní brzdové destičky

Ja jsem si myslel ze jsi to byl ty, ale jel jsi tak 40-45 sem tam jsi trosku pridal :) Ale v pohode, nespechal jsem :) Aspon jsem si vsimnul ze jsi asi vymenil original zadni tlumic za neco lepsiho ?

Ja jsem si myslel ze jsi to byl ty, ale jel jsi tak 40-45 sem tam jsi trosku pridal :) Ale v pohode, nespechal jsem :) Aspon jsem si vsimnul ze jsi asi vymenil original zadni tlumic za neco lepsiho ?
Mám Rémus

dnes SPZ 1TIxxxx tmave hneda M6 metla wagon GL. kolem 17h tunely od Barrandova smer odbocka Smichov. maval jsem, troubil a 2x predjizdel i jel podel... bez uspechu ?. ridic se slunecnimi brylemi vypadal jak v hypnoze s oprenou hlavou o operku :joy: asi meditace
Hlásím, že tahle potom stála vlevo na Smíchově u Strakonický :D

..
Potom ještě někdo nakupuje se stříbrnou GH wagon v Tescu na Zličíně a dalších několik klanových rámečků jsem za poslední týdny viděl na cestách a parkovištích :) Začíná nás být opravdu více a více :cool:

Včera kolem 16:00 jsem potkal na parkovišti před KD Poklad zaparkovanou červenou M3 s podtacky. Kdopak tam parkoval?

Dnes kolem 15:30 Pod Vrbicemi ve vinohradě tmavě modrá M6 s klanovými podtácky.Kdopak tam byl na výletě??

Tak konečně další setkání s někým z klanu - @MartyZ mi názorně ukázal, jak jeho řešení chybějící rezervy na M6 je příliš vysoké pro mou M3. Tim spíš, když z aktuálních parametrů kufru použiji brzy 95% :D. Ještě jednou díky

Tak konečně další setkání s někým z klanu - @MartyZ mi názorně ukázal, jak jeho řešení chybějící rezervy na M6 je příliš vysoké pro mou M3. Tim spíš, když z aktuálních parametrů kufru použiji brzy 95% :D. Ještě jednou díky
není vůbec zač, jsem rád že se sem tam s někým z klanu potkám aspoň na takovém minisrazu :cool: snad situace dovolí časem i nějakou hromadnější akci ... Tak snad zas brzo mazdar ??

01B3228C-8C9B-4CCC-8155-8CA248D2391F.jpeg
Kdopak to dneska nakupuje v Alze. Uz jsem si rikal, ze ten ramecek neuvidim. Tak za rok je to moje 4 mazda kterou jsem potkal ??

Brno křenka kolem 17h, červená CX, ze samé radosti, že sem si konečně s někým zamával ani nevím jestli to byla 3 nebo 5 ?? takže kdo?

Brno křenka kolem 17h, červená CX, ze samé radosti, že sem si konečně s někým zamával ani nevím jestli to byla 3 nebo 5 ?? takže kdo?
To jsem byl já. Taky jsem se dočkal a konečně někomu mohl po roce zamávat :)

Teď nás problikla na kraji Bíliny tmavě červená CX-5 nebo CX-3. Ale řídila manželka a než problikla zpět po mém zásahu, tak bylo pozdě. Tímto dodatečně zdravím. :)

Odesláno z mého Redmi 5 Plus pomocí Tapatalk

Praha - Písek, kolona před Milínem stříbrné Ghčko.

Dneska jsem u hornbachu na Svinově stál u Mazd 6 a CX3, - sice bez rámečků, ale byl to pěkný pohled. Byl to někdo odtud?

Včera v podvečer @Weazly44 na cestě z Opavy na Komárov, mávání proběhlo, dnes před půl šestou ráno vínová Cx7 s podtácky v omezení na dálnici v Prostějově jela směrem na Olomouc. Ale to už jsem byl za volantem pracovního stroje :)

sice bez rámečků, ale byl to pěkný pohled
Kdyby tu měl každý psát, že viděl jakoukoli mazdu, nepsalo by se tu denně nic jiného. Zůstaňme prosím u klanových vozů ;)
Popřípadě neoznačeným vozům na parkovišti můžeš dávat vizitky :)
dnes před půl šestou ráno vínová Cx7 s podtácky v omezení na dálnici v Prostějově jela směrem na Olomouc. Ale to už jsem byl za volantem pracovního stroje :)
Tu jsem viděl v neděli :) Vím jak se jmenuje majitel, ale nemůžu si teď vzpomenout jaký zde má nick. Pokud to nebyl @Piril , v tom případě jsem viděl v neděli ještě další klanovou vínovou CX-7 v této oblasti :D :)

Back