• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Kohopak jsem dneska potkal kolem 14:30 v Mazdě 6 kombi (šedá?) na výjezdu od Globusu Zličín Na poslední chvíli jsem si všiml podtácků, jen jsem tě objížděl a na poslední chvíli alespoň zatroubil , tímto dodatečně zdravím
To jsem byl já. Jen u mě se odehrálo zhruba tohle: "Kdo to troubí? Jé Podívej, taky M6-ka!" ... bílá šestka se vzdaluje... "... jé, ona měla klanové rámečky..." V tu chvilku se manželka ptá: "Co se děje?" ...a už bylo na jakoukoliv reakci pozdě.

Takže také zdravím!

Dnes 13-05 cervena 6 znacka 1TH. Ja jel z Dehylova a sestka do... Kdopak to byl ?

Chci se zeptat, jestli nefunguje nějaká MazdaKlan Waze skupina - abychom viděli, jestli kolem nás někdo není. Ale jsem začátečník s Waze tak zatím nevím jak ty skupiny fungují

Před 17 hod. u Palmovky v ulicii Na Žertvách červená CX-5. Troubil jsem na poslední chvíli?

Ráno cestou do práce se kolem mne motala po D3 cestou z Budějc tmavší CX5, já pak sjížděl u Ševětína, on jel dál. A odpoledne jsem potkal v Českém Vrbném novou červenou CX9. To byla nádhera... Já inkognito na kole na chodníku naproti.

Dnes kolem 17:00 Milotice u zámku.Červená Mx5 ND.Mávali jsme jsme na sebe.?Já jel v černém NC.Byl to někdo z klanu?Nevšiml jsem si rámečků.?

nebyl vcera nejaky sraz mx-5 na Sumave? Potkal jsem jich pri prejezdu z Zelezne Rudy do Kdyne asi 40 ;)

Dnes cca v 11:45 na dálnici D3 mezi Soběslaví a Táborem, starší stříbrná M6, žena za volantem, podtácky umístěny. My v modré M3.

dnes cca v 10,00 hodin na parkovišti u STK Motol na Praze 5. SPZ 6AE ... kdopak to je?

MK_Motol.jpg

5 dní jsem sjížděl KRNAP, Trutnovsko a okolí a i když jsem potkal několik Mazd, tak ani jedna klubová :pensive:

Dneska pred 20. na R6 u Kynsperka cervena GG. Nejdriv poklidna jizda cca kilicko a pak to napalil tak na 180+. Mozna mel vedle sebe buchtu, tak ji chtel zarazit do sedacky:cool::p

Aaaaa, dnes před 17h mě v Náměšti pozdravila modrá 6tka 1.generace s podtácky..juchuuu.. Já mávla na poslední chvíli, byla jsem fascinována a upřímně jsem to ani nečekala :D

Dnes proti mě smerem na olomouc stříbrná GH s podtackama okolo 15:30 ve zúžení a předtím jsem ji viděl asi zaparkovanou v kozlanech tuším

Aaaaa, dnes před 17h mě v Náměšti pozdravila modrá 6tka 1.generace s podtácky..juchuuu.. Já mávla na poslední chvíli, byla jsem fascinována a upřímně jsem to ani nečekala ?
Ahoj, to jsem musel být já. Konečně jsem někoho potkal ?.
Babička jako spolujezdec se hned vyptávala koho to zdravím ?

Back