stativ
výkonný člen KLANu
- 289
Já tam byl v Globusu dneska taky a nikoho jsem nepotkalNa Zličíně dnes bylo koukám rušno My jeli v tomto čase kolem taky, ale se stříbrnou 3 v sedanu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já tam byl v Globusu dneska taky a nikoho jsem nepotkalNa Zličíně dnes bylo koukám rušno My jeli v tomto čase kolem taky, ale se stříbrnou 3 v sedanu
To jsem byl já. Jen u mě se odehrálo zhruba tohle: "Kdo to troubí? Jé Podívej, taky M6-ka!" ... bílá šestka se vzdaluje... "... jé, ona měla klanové rámečky..." V tu chvilku se manželka ptá: "Co se děje?" ...a už bylo na jakoukoliv reakci pozdě.Kohopak jsem dneska potkal kolem 14:30 v Mazdě 6 kombi (šedá?) na výjezdu od Globusu Zličín Na poslední chvíli jsem si všiml podtácků, jen jsem tě objížděl a na poslední chvíli alespoň zatroubil , tímto dodatečně zdravím
Jinak jsem stale fanousek Mazdy. Cekal jsem, ze po BM/BN prijde konecne MPSka, ale nedockal jsem se, tak jsem sel jinam...Odhalen přeběhlíkem
Jop, to byla moje maličkost, dvě děti a pes . Mávnul jsem, ale nevím zda bylo vidět.Před 17 hod. u Palmovky v ulicii Na Žertvách červená CX-5. Troubil jsem na poslední chvíli?
Ahoj, to jsem musel být já. Konečně jsem někoho potkal ?.Aaaaa, dnes před 17h mě v Náměšti pozdravila modrá 6tka 1.generace s podtácky..juchuuu.. Já mávla na poslední chvíli, byla jsem fascinována a upřímně jsem to ani nečekala ?