• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

No je mi jasné, že Mazďáci nebudou koukat na všechny bílé Passaty :D Na Peroutkově u těch kočičích hlav ;)

No je mi jasné, že Mazďáci nebudou koukat na všechny bílé Passaty :D Na Peroutkově u těch kočičích hlav ;)
Aha, tak to je možné - tam já spíš koukám kudy jet, protože v obou směrech jsou při pravém okraji vozovky kanály/ výrazné nerovnosti...

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Hurá, tak konečně jsem se po 1,5 roce dočkal a poprvé jsem potkal kolegu s podtackama :blush: Dnes v 19:22 D11 směr Praha na parkovišti Mekáče stála kombíková M6 GJ/GL 3SU66.. Já stal pár míst opodál a večeřel jsem s rodinou... v autě ? Dodatečné zdravím a mám hroznou radost :)

Dnes v Ostravě před AAAauto v 12:50 byla zaparkovaná červená red soul 3 bm/bn s rakví na střeše.

Dneska jsem poprvé v životě od pořízení auta viděl podložky klanu na nějaké Mazdě (kromě té svojí) :cool: a v místě kdy bych to vůbec nečekal - vesnice Chýně, kde jsem byl na návštěvě taky poprvé v životě, když jsem vyšel z obchodu Billa, přijela na parkoviště červená 6. Za půl roku co mám Mazdu jsem přestal doufat, že někdy stejné podložky uvidím :D

Dneska jsem poprvé v životě od pořízení auta viděl podložky klanu na nějaké Mazdě (kromě té svojí) :cool: a v místě kdy bych to vůbec nečekal - vesnice Chýně, kde jsem byl na návštěvě taky poprvé v životě, když jsem vyšel z obchodu Billa, přijela na parkoviště červená 6. Za půl roku co mám Mazdu jsem přestal doufat, že někdy stejné podložky uvidím :D

To je ještě dobrý. Pokud pominu srazy, tak jsem v přirozeném prostředí Mazdu s klanovými podtácky za posledních 2,5 roku zahlédl jenom jednu. Ale možná jsem jenom slepý, ale to by to snad na mě někdo napráskal ;)

Caute lidi.. Je to obsahly a uplne detailne ti hledat neumim, ale zeptam se.., kdo ze clenu parkuje svoji trojku bn (KODO design) s ostravskou SPZ a klanackymi podlozkami v Tabore na Budejovicke?? Parkuje tesne pred Poliklinikou… Timto zdravim..

Dnes asi ve čtvrt na dvanáct jsem ve Velkých Přílepech potkal bílou dvojku, uvnitř byl pes. Opakovaně jsem blikal, ale bez odezvy. Jel jsem za ní až do Turska, kde jsem odbočil do cukrárny. Mimochodem, tu cukrárnu fakt doporučuju.

dnes večer Bílá 6 GL sedan s podtáckama na Táborské v Brně směrem do města :p

Včera večer jo, Táborská jo, bílá 6 sedan jo ale jedině pokud to bylo GJ… Tak nejspíš já. ???

Zmátly mě zadní světla, přišlo mi to jako poslední generace, asi únava :D každopádně ten za tebou kdo blikal jsem byl já :D

Musel jsem vyměnit, pofaceliftovat zadní světla, bo před FL GJ se mě nelíbila. Takže to muže být zavádějící ? a kde jsme se potkali? Myslím že su dost všímavej… ?

Stál jsem za tebou na táborské na světlech, chvíli pronásledoval a pak jsem se u benzinky za zatáčkou odpojil a odbočil na městskej okruh :D

Koho jsem potkal dnes kolem deváté mezi Hlukem a Kunovicemi? Stříbrná 6 GG/GY na klanových podtáccích.

Back