Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Aha, tak to je možné - tam já spíš koukám kudy jet, protože v obou směrech jsou při pravém okraji vozovky kanály/ výrazné nerovnosti...No je mi jasné, že Mazďáci nebudou koukat na všechny bílé Passaty Na Peroutkově u těch kočičích hlav
To by mě taky zajímalo.Já jsem obrendoval i firemního Boxera.?Ale jenom nálepka na přední kapotě.?Mas na passate klanacke podložky? ?
3M suchý zip vyhrál nakonec https://www.mazdaklan.cz/attachments/20210927_132850-jpg.37683/To by mě taky zajímalo.Já jsem obrendoval i firemního Boxera.?Ale jenom nálepka na přední kapotě.?
Dneska jsem poprvé v životě od pořízení auta viděl podložky klanu na nějaké Mazdě (kromě té svojí) a v místě kdy bych to vůbec nečekal - vesnice Chýně, kde jsem byl na návštěvě taky poprvé v životě, když jsem vyšel z obchodu Billa, přijela na parkoviště červená 6. Za půl roku co mám Mazdu jsem přestal doufat, že někdy stejné podložky uvidím