• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Jojo, proletěl jsem od Poděbrad přes Kbelskou na Teplice a v Roudnici první dobíjení 😉
Tak to jsi mně předjel a zařadil se na sjezdu z obchvatu přede mně :-D ....taky MachineGrey :-D Ale nemám klaňácký podložky...

Když si zhruba míjel odbočku na Satalice... 🤔
Tam jsem možné dvojče asi viděl, pravda.

Dodatečné a vřelé pozdravy :)

V sobotu mezi 14 a 15 hodinou na trase Svitavy - Brno, blíže ke Svitavám, zhruba za tunelem bílá trojka?

Doháním resty:
Sobota 4.12. - červená M3 Ul. Rudná od křížení se silnicí č. 58 až na shopping. Pozrav proběhl tak ještě tady zdravím.
Sobota 14.12. - D1 směr Olomouc za sjedem na Lipník n. Bečvou - zelený VW 3AB 4992 - předjel mě a problikal přes směrovky a výstražné - byl to někdo místní? Prošel jsem pak radší kolem dokola auto abych si zkontroloval světla a všechno :D

A další zářez :) akorát bez odezvy. Tentokrát bílá M3 BN 2TA 9014 na úseku křižovatka Martinovská, Opavská až po křižovatku u vodárny. A že jsem se snažil. Blinkul jsem dálkáčema, dojel vedle, použil klakson, předjel a použil výstražné, ale nic :/ asi jste byli zamyšlení, bo jsem se snažil udělat maximum a akorát jste kolem mě znova pak projeli na mostech :D. Něčí bejvalka nebo jen nepozornost?

1736879140198.png

Ano, pěkně jste se tam sešli :D auto je sice psané na mě, ale pokuty si platí sama :D
Mě už tam jednou skoro vyhmátli.Šel jsem do Datartu něco vyzvednout a jak jsem viděl, že přistávají za mě,už jsem se radši bral pryč.🤣

Hurá, já dnes podruhé za své členství tady potkal klaňáka.... a zrovna jsem nejel Mazdou 😀 Dnes v 10:30 hod. na Hradubické směr PA Mazda 6 GL, kombík, šedá, RZ: 7E34431. Já jel Pažoutem, připojil jsem se od Srchu. Zdravím ✌️

IMG_7921.jpeg

Datum, čas, místo a registrační značka... Trestnou činnost neprovádím a nejsem z těch fotek, ale aby někdo dával na internet kdy a kde jsem byl plus ještě foto?😋🤷

Z dôvodu existencie tohto vlákna tiež uvažujem o demonte rámikov, už na to mám kúpený ten dual-lock sucháč.
Pozdrav na diaľnici je občas fajn, ale trackovať niekoho polohu na webe s fotkami môže byť otrava.
A pravdupovediac aj tie pozdravy nie sú niekedy výhra, požičiam auto manželke, niekto na ňu bliká, trúbi a ona netuší prečo...

Datum, čas, místo a registrační značka... Trestnou činnost neprovádím a nejsem z těch fotek, ale aby někdo dával na internet kdy a kde jsem byl plus ještě foto?😋🤷

Jeee, tak to se omlouvám, já to napsal v euforii, že jsem vůbec někoho potkal.

Pokud zase třeba někdy někoho potkám, jen to sem kdyžtak napíšu bez dalšího infa, pokud tedy nebudete bláznit a tohle vlákno radši nezrušíte.

No jo no, tohle k novejm, hojně a obecně rozšířenejm autům moc nepatří. Já osobně s novejma mazdama nikoho nezdravím, neblikám, ani moc nesleduju (akorát, že si tak řeknu, že to bylo hezký auto, když už si všimnu). Je to diametrální rozdíl od starejch aut, ve kterých když jedu a potkám a pozdravím stejné, tak víme oba dobře proč a žádné rámečky k tomu nepotřebujeme ;-)

@Theodorek Oni to kluci asi tak doslova nemysleli, spíš je to k zamyšlení, jak píšu vejš a jak píše třeba myscho s tou paní.

Poslední úprava:
Hurá, já dnes podruhé za své členství tady potkal klaňáka.... a zrovna jsem nejel Mazdou 😀 Dnes v 10:30 hod. na Hradubické směr PA Mazda 6 GL, kombík, šedá, RZ: 7E34431. Já jel Pažoutem, připojil jsem se od Srchu. Zdravím ✌️

Zobrazit přílohu 55003
A já si říkal kdo to jede za mnou a fotí mě... 😀 Taky zdravím✌️

A já si říkal kdo to jede za mnou a fotí mě... 😀 Taky zdravím✌️

Foto bylo, protože bych si do odpoledne nepamatoval RZ 😉

Takže taky ještě jednou zdravím, foto z mobilu bylo samozřejmě smazáno a omlouvám se všem, koho se dotklo, že jsem ve vlákně Kdo koho kde potkal napsal koho jsem kde potkal. Příště budu víc ctít GDPR a vynechám detaily.

Dobrou ✌️

Jeee, tak to se omlouvám, já to napsal v euforii, že jsem vůbec někoho potkal.

Pokud zase třeba někdy někoho potkám, jen to sem kdyžtak napíšu bez dalšího infa, pokud tedy nebudete bláznit a tohle vlákno radši nezrušíte.
Já popravdě nepochopil existenci tohoto vlákna. To že někde na silnici spatříte mazdu s klanovymi tácky mě nějak nevede k tomu abych se o to podělil ve vlakne stylem "zdravím M6 co sem potkal u Hodonina a ano to jsem byl já když jsem jel pro děti"

Samsung S22 256GB Tapatalk

Já popravdě nepochopil existenci tohoto vlákna. To že někde na silnici spatříte mazdu s klanovymi tácky mě nějak nevede k tomu abych se o to podělil ve vlakne stylem "zdravím M6 co sem potkal u Hodonina a ano to jsem byl já když jsem jel pro děti"

Samsung S22 256GB Tapatalk
Taky tě k tomu nikdo nenutí.Ono Mazdaklan je komunita nadšenců,nebo by alespoň měla být.Myslím, že když to tenkrát kluci zakládali tak jejich cíl byl vytvořit komunitu, která si bude pomáhat dobrou radou,či pomoci.Popřípadě se potkávat ať na větších,nebo menších srazech,aby si lidi mohli o těch svých plechovkách pokecat a ne jenom o nich..Proto nechápu,proč je někdo pohoršen, když ho někdo pozdraví,ač se klanovýma podtáckama hlasí ke klanu.Jasně nemusí být asi na fotce úplně všechno,ale že by mně to nějak pohoršovalo,tak to vážně ne.
Mám dojem, že se tady poslední dobou řeší spoustu kravin...bohužel.😐

Back