- 298
Tak to jsi mně předjel a zařadil se na sjezdu z obchvatu přede mněJojo, proletěl jsem od Poděbrad přes Kbelskou na Teplice a v Roudnici první dobíjení 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to jsi mně předjel a zařadil se na sjezdu z obchvatu přede mněJojo, proletěl jsem od Poděbrad přes Kbelskou na Teplice a v Roudnici první dobíjení 😉
Jo jo, zhruba tam, pak jsem jel za tebou až na Kbelskou a tam se odpojil na sjezdu směr Prosek 😄Když si zhruba míjel odbočku na Satalice... 🤔
Tam jsem možné dvojče asi viděl, pravda.
Také posílám pozdravy a dodatečně ještě gratuluji ke vstupu do klubu Mazda-elektro-pacientů😊😂Dodatečné a vřelé pozdravy![]()
Ano, pěkně jste se tam sešliHádám choť @Marek.B .😁Toto parkovací místo má v oblibě MP.Není radno tady moc dlouho postávat.😉
Mě už tam jednou skoro vyhmátli.Šel jsem do Datartu něco vyzvednout a jak jsem viděl, že přistávají za mě,už jsem se radši bral pryč.🤣Ano, pěkně jste se tam sešliauto je sice psané na mě, ale pokuty si platí sama
![]()
Datum, čas, místo a registrační značka... Trestnou činnost neprovádím a nejsem z těch fotek, ale aby někdo dával na internet kdy a kde jsem byl plus ještě foto?😋🤷
A já si říkal kdo to jede za mnou a fotí mě... 😀 Taky zdravím✌️Hurá, já dnes podruhé za své členství tady potkal klaňáka.... a zrovna jsem nejel Mazdou 😀 Dnes v 10:30 hod. na Hradubické směr PA Mazda 6 GL, kombík, šedá, RZ: 7E34431. Já jel Pažoutem, připojil jsem se od Srchu. Zdravím ✌️
Zobrazit přílohu 55003
A já si říkal kdo to jede za mnou a fotí mě... 😀 Taky zdravím✌️
Já popravdě nepochopil existenci tohoto vlákna. To že někde na silnici spatříte mazdu s klanovymi tácky mě nějak nevede k tomu abych se o to podělil ve vlakne stylem "zdravím M6 co sem potkal u Hodonina a ano to jsem byl já když jsem jel pro děti"Jeee, tak to se omlouvám, já to napsal v euforii, že jsem vůbec někoho potkal.
Pokud zase třeba někdy někoho potkám, jen to sem kdyžtak napíšu bez dalšího infa, pokud tedy nebudete bláznit a tohle vlákno radši nezrušíte.
Taky tě k tomu nikdo nenutí.Ono Mazdaklan je komunita nadšenců,nebo by alespoň měla být.Myslím, že když to tenkrát kluci zakládali tak jejich cíl byl vytvořit komunitu, která si bude pomáhat dobrou radou,či pomoci.Popřípadě se potkávat ať na větších,nebo menších srazech,aby si lidi mohli o těch svých plechovkách pokecat a ne jenom o nich..Proto nechápu,proč je někdo pohoršen, když ho někdo pozdraví,ač se klanovýma podtáckama hlasí ke klanu.Jasně nemusí být asi na fotce úplně všechno,ale že by mně to nějak pohoršovalo,tak to vážně ne.Já popravdě nepochopil existenci tohoto vlákna. To že někde na silnici spatříte mazdu s klanovymi tácky mě nějak nevede k tomu abych se o to podělil ve vlakne stylem "zdravím M6 co sem potkal u Hodonina a ano to jsem byl já když jsem jel pro děti"
Samsung S22 256GB Tapatalk