• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Včera 11:10 jsem mávala na tmavé GJ ve Vladislavi u Třebíče, kdopak nepozdravil?👀😁

Zdravím majitele CX-60 EL7 XXXX směr Březnice - >Zlín jede to fajn, ale za MLHY by bylo fajn kdyby jsi si pustil aspoň zadní obrysovky a blinkr při předjíždění není sprosté slovo jako u BMW!!!(udělal to 3x)

Dneska další šestka v Třebíči .. mě za tím volantem nikdo jako nevidí? 🤣

Hoj, stejnou jsem viděl stát v Bohumíně na Studentské...

Dnes jsem v Děčíně při odjezdu na loď viděl svoji ex.

IMG_20241203_143704828_HDR_AE.jpg

IMG_20241203_143802369_HDR_AE.jpg

Toť otázka, nevíme, jak to vypadalo, když přijel. Komu se nestalo, že by na parkovišti všichni stáli přes čáru a musel tak zaparkovat podle ostatních na volné místo, aby druhý den, když ostatní odjeli, vypadal jako jediný retard?
Jo, to máš pravdu,situace před pořízením fotek mohla být i tak jak říkáš, já jenom komentuju aktuální stav ;)

Jo, to máš pravdu,situace před pořízením fotek mohla být i tak jak říkáš, já jenom komentuju aktuální stav ;)
kdyby zaparkoval jako poslední do aktuálního stavu, tak leze ven kufrem nebo přes spolujezdce :cool: ale každopádně odchylku od parkovacího normálu má jednoznačně největší

kdyby zaparkoval jako poslední do aktuálního stavu, tak leze ven kufrem nebo přes spolujezdce :cool: ale každopádně odchylku od parkovacího normálu má jednoznačně největší
Takhle parkuju, když z místa spolujezdce vystupuje babička :D

Dnes Události Brno zveřejnili video o stále trvajících následcích povodní. V reportáži z Bílovice nad Svitavou projel klaňák.

Ze kdy to je točené nevím (silnice je otevřena od dneška), video bylo uveřejněno před půl hoďkou.

IMG_6524.png

Back