• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Jj už to vidím, na tvém profilu fotky..taky bych chtěl miatu, ale pokukuju nad NB, ta se mi líbí víc po úpravě než NC, aspoň zvenku..i když je mi jasné, že jsou s ní větší potíže :D
NB je super.Taky jsem o ní přemýšlel a dá se sehnat za zajímavé peníze,ale nakonec jsem zvolil modernější model a nelituji.Ncfl se mě asi líbí ze všech generací nejvíc.I když taky jsem si s ní užil svoje.😉

Dnes 14:40, UH Svatovaclavská odbočka na Průmyslovou @Marek.B stál sem za ním na kole :D
Tak to sis teda opravdu vybral počasí na kolo :D Manželka jela z práce, říká, že tolik cyklistů co dnes na cestě dlouho nepotkala :D

Hoj, do práce do UH (9min) jedině na kole, letos sem nejel jen 3x😉. (V únoru) Tak, že zdravím ženu.

Tak to sis teda opravdu vybral počasí na kolo :D Manželka jela z práce, říká, že tolik cyklistů co dnes na cestě dlouho nepotkala :D
Diť nepršelo.🤣 Já do práce i z práce taky na kole a vždycky jsem trefil díru kdy nepršelo.😁Panbíček mě má asi rád.🤣

Máš pravdu, startovat motor na pár minut je zločin proti tomu motoru.
To je jedna věc, druhá věc je že loni jsem to zkoušel párkrát na skutru a za ideální konstalace kdy mi padla skoro všude zelená jsem byl rychlejší o celé 2 minuty oproti kolu, v tento okamžik je pro mě cesta autem tabu. Btw. Na tom samém úseku(3km) mám rekord s dětmi do plavání v zimě autem 46minut.

šinu si to takhle po magistrále kolem hlaváku a přede mnou GHčko s majákem a Klanovejma podtáckama :D Na bliknutí nereagoval, asi si nevšiml.

IMG_7833.JPG

Teď jsem byla vyignorována majitelem šestky s SPZ 4K4 na MOL v Třebíči 😁 taky mám podtacky

Back