Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo,to jsem byl já.😁Mám pocit, že jsem na poslední chvíli zahlédl mávání z mx5 NC..na rovince ke kruhaci..je to možné?
Jj už to vidím, na tvém profilu fotky..taky bych chtěl miatu, ale pokukuju nad NB, ta se mi líbí víc po úpravě než NC, aspoň zvenku..i když je mi jasné, že jsou s ní větší potížeJo,to jsem byl já.😁
NB je super.Taky jsem o ní přemýšlel a dá se sehnat za zajímavé peníze,ale nakonec jsem zvolil modernější model a nelituji.Ncfl se mě asi líbí ze všech generací nejvíc.I když taky jsem si s ní užil svoje.😉Jj už to vidím, na tvém profilu fotky..taky bych chtěl miatu, ale pokukuju nad NB, ta se mi líbí víc po úpravě než NC, aspoň zvenku..i když je mi jasné, že jsou s ní větší potíže
Jo tak, takže bez přechodníku by ta věta byla "Shrek čekali na zastávce"A co když tam nebyl sám? On tam čekajíce ve více lidech třeba 😂
Sh3ek a přechod pro chodce tam byli "čekajíce" a navíc měl to triko MazdaKlan. Tam jich bylo.... Děkujeme za jazykovědeckou vložku, Prof. Oliva by zaplesalJo tak, takže bez přechodníku by ta věta byla "Shrek čekali na zastávce"
Nepopletl sis náhodou klany? Tady jsi na Mazdaklanu. Češtinklan máš v jiné záložce 😉Jo tak, takže bez přechodníku by ta věta byla "Shrek čekali na zastávce"
Hh to sedí 😄 na cestě z práce 😂@Hrozen
Neletěl jsi včera před 18:00 z Lipůvky směr Tišnov jen tak náhodou? 🤣
Protože jestli jo, tak jsem Tě v tý rychlosti zpoza volantu světle modrý pětky fakt nestihla pozdravit 👀
Tak to sis teda opravdu vybral počasí na kolo Manželka jela z práce, říká, že tolik cyklistů co dnes na cestě dlouho nepotkalaDnes 14:40, UH Svatovaclavská odbočka na Průmyslovou @Marek.B stál sem za ním na kole
Diť nepršelo.🤣 Já do práce i z práce taky na kole a vždycky jsem trefil díru kdy nepršelo.😁Panbíček mě má asi rád.🤣Tak to sis teda opravdu vybral počasí na kolo Manželka jela z práce, říká, že tolik cyklistů co dnes na cestě dlouho nepotkala
Máš pravdu, startovat motor na pár minut je zločin proti tomu motoru.Hoj, do práce do UH (9min) jedině na kole
To je jedna věc, druhá věc je že loni jsem to zkoušel párkrát na skutru a za ideální konstalace kdy mi padla skoro všude zelená jsem byl rychlejší o celé 2 minuty oproti kolu, v tento okamžik je pro mě cesta autem tabu. Btw. Na tom samém úseku(3km) mám rekord s dětmi do plavání v zimě autem 46minut.Máš pravdu, startovat motor na pár minut je zločin proti tomu motoru.
minimálně....Asi nějakej ministr......🤔