• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Když si dávám na auto klanové podtácky, tak tak trochu počítám s tím, že mě někde někdo uvidí, ne? Jaký je jiný smysl? :D Ano, smysl je propagace klanu, ale co si budeme, málokdo se na rámečky kolem SPZ divá. Jenom my, co hledáme stejně "postižené" jedince :D
Mně osobně to třeba vůbec nevadí, když se tady objeví fotka mých aut s popisem. Jestli někdo jezdí za milenkou a bojí se, že se tady objeví jeho fotka, kterou uvidí manželka, ať si podtácek sundá :D

Dnes kolem 12:15 jelo dvojče mojí Mazdy 6 GH Dražkovicema. Dokonce jsem si ji spletl s manželkou, která byla tou dobou už doma..
Kdopak to byl?
(Snad příspěvek nikoho nepohorší... :laughing: )

Zdravim řidiče/čku červené miaty co dnes jela od Möbelixu na sídliště pod Albertem na Dubině v Ostravě. My byli pěší, viděli jsme vůz na před křižovatkou právě u Alberta.

Dnes som prvýkrát počas bežnej jazdy stretol viac plug-in CX-60 ako červených CX-5. Náhoda, alebo šli práve z nejakej zvolávačky... :grinning:

Když si dávám na auto klanové podtácky, tak tak trochu počítám s tím, že mě někde někdo uvidí, ne? Jaký je jiný smysl? :D Ano, smysl je propagace klanu, ale co si budeme, málokdo se na rámečky kolem SPZ divá. Jenom my, co hledáme stejně "postižené" jedince :D
Mně osobně to třeba vůbec nevadí, když se tady objeví fotka mých aut s popisem. Jestli někdo jezdí za milenkou a bojí se, že se tady objeví jeho fotka, kterou uvidí manželka, ať si podtácek sundá :D
Jak trefné 😁😁 💪
Ale je fakt, že to koukání na podtácky je fakt lehce úchylka. Ale zase si říkám, radši pozdravim někoho s, než někoho bez 🤷 nicméně já mám to "štěstí", že vidím podtácky, zdravím taky s podtácky ale nikdo mě snad nikdy neviděl 🤣 snad jednou se mi stalo, že opravdu proběhl pozdrav z obou stran, jinak jen z mojí strany

Dnes v Havířově jsem dobře zaparkovala 😁 nikdo z klanu to asi nebude, ale pobavilo, jediné volné místo na parkovišti a hned vedle trojky 😅

1000016862.jpg

Dneska od krizovatky u posty B.Cetyny az po krizovatku za namestim Jih v Ostrave Hrabuvce jsem jel pred modrou? (Pod tou soli to mozna byla cerna) Cx5 s podtacky. Jestli probehl pozdrav drive nevim, na posledni krizovatce pred delenim jsem zkusil navazat ocni kontakt, ale nic.

Back