Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
nápodobně, kolegáčku. Jsi zdejší nebos jen projížděl..?zdravim stajoveho kolegu co jsme se potkali v Michli u Kauflandu krasna mazda !! ?
Slint ?? https://auto.bazos.cz/inzerat/168551555/predam-mazdu-rx-7-mazda-rx7-rx-7.phpDnes jsem si málem stříkl do textilu když proti mě na dálnici A18 v Polsku pelášila směrem Německo rudá krásně potuněná rx7 FD s nádherným zvukem a kus za ní taktéž rudá rx8 r3. Hlavně první jmenovaná byla vždycky můj sen ?
Nojoooo, kdo by si nestříkl?Dnes jsem si málem stříkl do textilu když proti mě na dálnici A18 v Polsku pelášila směrem Německo rudá krásně potuněná rx7 FD s nádherným zvukem a kus za ní taktéž rudá rx8 r3. Hlavně první jmenovaná byla vždycky můj sen ?
To jsi o generaci vzadu u FC i když ta se mi líbí taky moc ? já potkal dost podobnou tétoNojoooo, kdo by si nestříkl?
Tak a teď už slintám taky.?To je neskutečná kára a neskutečná cena.?To jsi o generaci vzadu u FC i když ta se mi líbí taky moc ? já potkal dost podobnou této
Přesně, FD je úplně mimo cenově ale nad FC cabrio v červené už jsem párkrát přemýšlel i když taky už na ceně dost rostouJediná výhoda FC proti FD je že první jmenovaná se dělala i v cabriu, takže pokud FC tak jedině cabrio? jinak FD raketa jak finančně tak vzhledově.
Já vím, ale právě jak říkáš, i ta generace byla super ? měla jsem možnost se svést na driftech, to byla pecka.To jsi o generaci vzadu u FC i když ta se mi líbí taky moc ? já potkal dost podobnou této