• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dnes poprvé jsem na silnici viděl klanové podtácky. Je to jako když člověk prvně vidí naživo slavnou osobnost a pochopí, že to není jen virtuální postava z plakátu, ale že opravdu existuje :)
Já nic klanového nemám, ale i tak zdravím a řidiče CX-7, se kterým jsme se dnes kolem 15:00 několikrát předjeli na D1 mezi pražským okruhem a Lensedly.

Před 3 dny žena v mé nepřítomnosti odchytila NNShiro, i když už není aktivní tady, stále hrdě označuje svou CX3 podtáckami :)

Dnes 17:15 červená šestka GJ v Olomouci, zdravím ?

Včera v Šumperku, asi kolem 15:30, bílé BN s klanovymi podtacky ?

Dnes kolem 15:30 na parkovišti u cukrárny v bývalé sýpce v Raduni červená snad CX. Koho jsem viděl?

Dnes jsem si málem stříkl do textilu když proti mě na dálnici A18 v Polsku pelášila směrem Německo rudá krásně potuněná rx7 FD s nádherným zvukem a kus za ní taktéž rudá rx8 r3. Hlavně první jmenovaná byla vždycky můj sen ?

Dnes jsem si málem stříkl do textilu když proti mě na dálnici A18 v Polsku pelášila směrem Německo rudá krásně potuněná rx7 FD s nádherným zvukem a kus za ní taktéž rudá rx8 r3. Hlavně první jmenovaná byla vždycky můj sen ?
Slint ?? https://auto.bazos.cz/inzerat/168551555/predam-mazdu-rx-7-mazda-rx7-rx-7.php

Nojoooo, kdo by si nestříkl?

Jediná výhoda FC proti FD je že první jmenovaná se dělala i v cabriu, takže pokud FC tak jedině cabrio? jinak FD raketa jak finančně tak vzhledově.

Jediná výhoda FC proti FD je že první jmenovaná se dělala i v cabriu, takže pokud FC tak jedině cabrio? jinak FD raketa jak finančně tak vzhledově.
Přesně, FD je úplně mimo cenově ale nad FC cabrio v červené už jsem párkrát přemýšlel i když taky už na ceně dost rostou

Sobota (3. 6.), tak kolem 16.30, krásná červená M3 hatchback (SPZ nedám), D8 (Teplická) směr Praha lehce po odbočce na Slaný a kousek před odbočkou na Kralupy. Vzorně uhýbala z rychlého pruhu deroucímu se BMW, které jsem následoval... pozdravil jsem jen výstražnými, reakci ani nezaznamenal... bylo to opravdu svižné... (???)

Zdravím kolegu co jsme se dnes viděli u Ikei v Avionu Ostrava kousek od jeho M6. Myslel jsem, že stihnete s rodinkou utéct a křičet jsem nechtěl, naštěstí jste si všimli mojí M3 :)

Back