- 364
Telefon za nic nemůžeMě zas přijde, že mi Markův telefon přidává tak minimálně 20 kilo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Telefon za nic nemůžeMě zas přijde, že mi Markův telefon přidává tak minimálně 20 kilo![]()
Bylo tu co k vidění.Sraz japonských krásek. Dnes tj. 12.8.
Zobrazit přílohu 47214 Zobrazit přílohu 47215 Zobrazit přílohu 47216 Zobrazit přílohu 47217
Je nás tady víc. V CB auto servis a do ČB jezdím do práce. Podtácky zatím nemám, čekám na nějákej sraz. Každou Mazdu, kterou potkám,
Já prosím od Soběslavi 😂 a mám tu i kamaráda co má doma jen samé mazdičky. Že by sraz? Ve třech 😂Je nás tady víc. V CB auto servis a do ČB jezdím do práce. Podtácky zatím nemám, čekám na nějákej sraz. Každou Mazdu, kterou potkám, sjedu očima.
Přidal bych se. ČBJá prosím od Soběslavi 😂 a mám tu i kamaráda co má doma jen samé mazdičky. Že by sraz? Ve třech 😂
Já tak napůl. Ač žiji v Plzni srdcem a původem stále Jihočech. 😀Je tu vůbec někdo z jižních Čech?![]()