• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Invazeeeee!!! Jak je rok dlouhý tak vidím max jednu CX5, ale dneska nám kolem firmy stojí hned dvě mazdy! Červená M6 GJ volací znak: 9T5 990* a naproti mému oknu stojí bílá M6 GH volací znak 2TA284*. Kdopak mi to okupuje firmu? :D
Ostrava Hrabová CT Park

Včera som prvýkrát stretol inú, ako predvádzaciu MX-30 🥳

Dneska na pumpě v Loubí u Děčína, mladej sympatickej pár s MPSkem. Hned jsem jim doporučil tento web a pomohl s registrací, kdy přeci jen tápali s odpovědí na otázka při registraci: Napište jméno spravedlivého a moudrého boha náboženství zoroastrismu :D .... jo je to Mazda :D

S čí CX5 jsem se potkal u rondelu na hlavní třídě v Ostravě v pondělí? Stihli jsme si vyměnit krátkou trubku jak jsem projížděl kolem právě nakládaného vozu.

Při parkování v klidnější části Brna bez modrých zón jsem natrefil na červenou BP s klanovými podtácky :) tak snad bude mít dobrou společnost ;)
IMG_7389.jpeg IMG_7398.jpeg

Poslední úprava moderátorem:
Kdopak mě dneska v 16:15 pouštěl u hřbitova před Bezděkovem (východní čechy) před sebe? Zelená asi 323, nebo něco podobného? Samolepka klanu na levém zadním boku..

Zatiaľ som v Plzni videl len jednu Mazdu s Klanovými rámikmi 🤔. Vo štvrtok sa pošťastila druhá - biela 3bp v pred Poliklinikou Bory.

20230831_085712.jpg

Dnes jsem při návratu z výletu přes Jánské koupele viděl u cesty stát povědomý Xedos9 tak jsem musel zastavit a vyblesknout se s ním, naštěstí během chvíle dorazil majitel @Weazly44 i jeho polovička @Katka_S a mohli jsme chvilinku pokecat než se děti začaly nudit 🙂
IMG_20230910_153650.jpg

Před chvílí, cca 8:25, Červené BM s Téčkovou SPZ a klanovými podtácky na 28.října, u domu energetiky v Ostravě😁

Dnes v práci s kolegom. Po dlhej dobe sa podarilo zaparkovať Mazdy pri sebe :)

d3b1f374-6f26-480f-ba9e-71822b16d7df.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Je nás tady víc. V CB auto servis a do ČB jezdím do práce. Podtácky zatím nemám, čekám na nějákej sraz. Každou Mazdu, kterou potkám,

Je nás tady víc. V CB auto servis a do ČB jezdím do práce. Podtácky zatím nemám, čekám na nějákej sraz. Každou Mazdu, kterou potkám, sjedu očima.
Já prosím od Soběslavi 😂 a mám tu i kamaráda co má doma jen samé mazdičky. Že by sraz? Ve třech 😂

Dnes zase červený GH Wagon u Kaufu v Chrudimi s klanovými podtácky, kolem 16:10...
Zase se nikdo nepřizná? :laughing:

4k4 **25, černé GH liftback, potkání ve VM, Klan rámečky.. Kdo byl přistižen?

Back