Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Po třetí už tam nebyls? Jel jsem 3x Kde já bych hleděl po Boxerech, když pospíchámPřed chvílí @Marek.B Dyas Uh.Ostroh.Viděn dvakrát a ani jednou nemával.Já maskovaný v bílém Boxerů,ale označen.
Ne jenom 2x,ale že bys pospíchal?Spiš ses ležérně vlekl.Co,volničko?Po třetí už tam nebyls? Jel jsem 3x Kde já bych hleděl po Boxerech, když pospíchám
A u nás v autě nefalšovaná radost jako z těch posledních 5 minut dnešního hokeje. Pak chvilka ticha a moje Kačka prý: kdo to byl? Říkám Katka… Jooooo máš pravdu, podle té rychlosti jak uhání Vidíš, i když jedeš normálních 110 na 90tce
Šel jsem od jezera kolem Celnice k přechodu, byl jsem 10m vpravo, když jsi přejížděl přechod. A jak mě poznáš? Čepice, rukavice, teplá bunda
Tak to jsme všichni Naber.Šel jsem od jezera kolem Celnice k přechodu, byl jsem 10m vpravo, když jsi přejížděl přechod. A jak mě poznáš? Čepice, rukavice, teplá bunda
Dobré důkazní materiályPřece jen jsem ho poznal Je si podobný s fotkou tady - menší víkendová koláž tohle jsem si prostě musel zaznamenat.Zobrazit přílohu 49502
O kurnik kdopak mě to vyfotil
Jel jsem za tebou inkognito v bílé fobii a když jsem si pořizoval důkazní materiál, tak jsem si všiml, že v boční uličce stojí jako vždyO kurnik kdopak mě to vyfotil
Aha tak proto jsem te neviděl... ti tam stojí často asi plechový panáček u sloupu nestačíJel jsem za tebou inkognito v bílé fobii a když jsem si pořizoval důkazní materiál, tak jsem si všiml, že v boční uličce stojí jako vždy
No jo, Mazdou jezdím jen na srazyAha tak proto jsem te neviděl... ti tam stojí často asi plechový panáček u sloupu nestačí
Přesně tak ..taky koukám a sem tam někoho potkám ale hodně maloNo jo, Mazdou jezdím jen na srazy
A když s ní jezdím půl dne po Ostravě a okolí, tak nikoho nepotkám... Jenom dneska jsem jich potkal tak 7 během 20ti minut, ale nejspíš nikdo z klanu.