Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kdyby ti za to dali nějakej slušněj bakšiš, tak bys to možná taky zkousnul On ten výhled na hlavní tepnu skrz Holešky tak není nic superTvl sileny ty reklamy pres cely dum. Jeste mi rekni, ze v tom baraku nekdo bydli a musi cely dny cumet pres ten paskvil?
Ale bílou CX jsem ještě ve Vyškově nezahlíd
krásná kombinace!Zobrazit přílohu 3092 Black & White - OC Hostivař v pondělí
No kolem 6 jsem byl sice on the road a dokonce v blance, lec vyjezd hradcanskastříbrná GH v kombajnu ... @Doofer to nebude .... určitě je stříbrná a ne šedá...? ,-)
Ja uz jsem na par tipu, kdo by to na foru mohl byt, koukal. Ale vsichni maji jinou RZ. A jestli seda nebo stribrna ... eee, tak to uz nevim.stříbrná GH v kombajnu ... @Doofer to nebude .... určitě je stříbrná a ne šedá...? ,-)
Přeesně táák, já se celou cestu z Prahy díval a tušil jsem, že se musíme potkat A taky že jo a měl jsem hned mobil v pohotovostibtw. @Natural má tak ostříží oko, že mě odhalil včera v protisměru na D1 kousek za Brnem