Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Chceš říct samotného Pežot guru > Subaru guru > Seat guru > Mazda guru? ... jo o té poslední větě nelze pochybovat, už jsem měl tu "čest" dopisovat si s jeho přechytralým Mgr. Bc. právníkem (jako i jiní tady z tohoto fóra).Tak já dnes ráno ve Zlíně potkala Aleše (samotného "Mazda guru" z IVOS Fryšták) v červené CX-3 s SPZ 777 IVOS7. Fakt magor tenhle chlap
Chceš říct samotného Pežot guru > Subaru guru > Seat guru > Mazda guru? ... jo o té poslední větě nelze pochybovat, už jsem měl tu "čest" dopisovat si s jeho přechytralým Mgr. Bc. právníkem (jako i jiní tady z tohoto fóra).
Odkaz na MazdaKlan? Za stěrač? Omlouvám se, že se ptám na věci, které jsou asi Vám všem známé- jsem tu nová-díky!poznali jste na cestách zdejšího člena ? Nebo jste potkali nějakou vymazlenou Mazdici, které by slušelo členství v MazdaKlanu ? Foťte, postujte, dávejte za stěrače odkaz na MazdaKlan,......
odkaz třeba ve formě vizitky ,-) https://www.mazdaklan.cz/threads/vizitky-mazdaklan-cz.145/#post-14974Odkaz na MazdaKlan? Za stěrač? Omlouvám se, že se ptám na věci, které jsou asi Vám všem známé- jsem tu nová-díky!
Ahojky, jasně, že jsem to byl já. Valil jsem s mladým na zápasy do UH. Kvůli uzávěrce ve Staraku jsem jel přes Topolnou. Mazdu v protisměru jsem,registroval,ale nepoznal jsem Tě ;-(Nejel @Spirit jsi dnes v 11h přes Napajedla? Mám pocit, že jsem tě míjela v protisměru u "Fatrácké prodejny", jel jsi směrem na Topolnou...Byl jsi to ty?