• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Je fakt, že kdyby nebyla ucpaná dálnice, tak se nejspíš nepotkáme :)

hl ale ta dialnica bola ucpana kvoli uplnej hovadine, tam znacka spomalenie rychlosti a ze sa zbiehaju pruhy do jedneho po kilometri, potom dalsie spomalenie a zbiehanie po 500m tak vsetci sme tam isli tak 30... a stale nic... tak potom sa zasa vsetci rozbehli, proste tam len retinovia z RSD nechali znacky aj ked sa na silnici nic nerobilo

No ona je ucpaná pořád. Už to není k Drysicím, ale "jen" k Pustiměři...
Když jsem jel kolem, tak se tam zrovna něco dělo a lidi zvědavě koukali a jeli krokem, jak to tak bývá..

To teď bude běžná rutina tady, páč 2+2 to prý nepůjde a bude se jen měnit směr 2+1. Takže Vyškov totál neprůjezdný, kór když v neděli nejdou semafory :D

si tak dneska dojíždím po Hradecké dálnici ku Praze a vidím šedou GH s Evil M na zádi, takže najedu vedle a razantně troubím na @Alamaster ... a kouká na mě zděšeně někdo úplně jinej :D

hm na mna dnes trubilo akurat cierne vw polo ale to fakt neviem kto mohol byt :D

ale po ceste do brna som pri uh.hradisti videl moc peknu bielu GH, na dialku som to ani nespoznal ze je to mazda

Nová
První profit z nálepky MazdaKlan :D

Kdo z MazdKlanu dělá v Grandhotel Pupp?
Díky za fleka na parkování pro mou paní :)

si tak dneska dojíždím po Hradecké dálnici ku Praze a vidím šedou GH s Evil M na zádi, takže najedu vedle a razantně troubím na @Alamaster ... a kouká na mě zděšeně někdo úplně jinej :D
:D dobrá haluz! Ale máš malé bezvýznamné mínus, že jsi nepoznal moje laufy a jejich zvuk ;)

Ale máš malé bezvýznamné mínus, že jsi nepoznal moje laufy a jejich zvuk

mňó ...třeba dodat, že šedá GH najížděla podstatně nižší rychlostí na dálnici od Jiren, zatímco já jsem valil v levém pruhu, takže už to, že jsem si všimnul Evil M považuju za výkon. Nejsem @Natural , kterej je schopnej si mě všimnout na D1 v protisměru :D

Tak kdopak to jel dneska za mnou večer domu po I/7 směr Praha-Chomutov a u Loun odbočil?
Ty LED denní světla novejch Mazd se v zrcátku nedaj přehlídnout :)

Potkal jsem nevím koho,ale už nejsem ve městě jedinej s pěknou,hezkou,červenou Cx3:(No nevadí.Taky jsem splnil klanovou povinnost a dal pod stěrač vizitku.

Přílohy

• IMG_20160810_100941.jpg
    IMG_20160810_100941.jpg
    649,8 KB · Zobrazení: 59
Nekdo v Praze na pokec? Ted jedu z Řepy smerem na O2 Arenu. Nekdo poceste?
Klidne volat na mobil: 606568377.

30377370931_8e7d4feb9d_o.jpg

Tuhle krasavici jsem potkal před Dobrutka.eu hned po vynikající degustaci. Tak jsem jí hned nechal vizitku :)

Back