• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Jo tak, ja jsem si to trosku blbe predstavil, nevim proc. Tohle predjizdeni take nemam rad, navic kdyz to nekdy jeste vezme skrz az do druhe casti (protismeru) a pres srafovani.

Včera jsme se na jižní spojce potkali s @Vítek_mx5 ;) Díky klanovým rámečkům proběhla identifikace snadno, tak jsme si zatroubili a zamávali při společné cestě :cool: Byl jsem v utajení v káře člena @fatran :D:happy:

Vidíš a to já za celou dobu nikoho nepotkám. Vlastně potkám, ale co já vím zda je z klanu nebo ne Např. dnes v 7,30 cestou na letiště někdo s MX 5 šedivka cabrio sjížděl na okruh ze Zličína.

Dneska po ránu (cca v 8:48:23) u Sýkorova mostu v Ově, stříbrná 6 GH a o pár minut později na Hrušovském mostě modrá 6 GH... Ale nikdo nereagoval...

Dneska po ránu (cca v 8:48:23) u Sýkorova mostu v Ově, stříbrná 6 GH a o pár minut později na Hrušovském mostě modrá 6 GH... Ale nikdo nereagoval...
A kdybys tam jel o dvě hodiny dříve, tak potkáš modrou GJ. o_O

Počkat? S tím mým stálým pospícháním je to problém... :-P

to je fajne... V něděli snad konečně nahodím klaňacké rámečky...

Taky jsem tudy dnes několikrát projížděl.
A na Molce v Hrušově viděl stát pěknou trojku v bílé perleti na černých kolech

Jak to tak čtu, tak byste chlapci měli v Ově udělat nějakej místní sraz ;)

To ja potkávám klaňáka pokaždé když vyjedu a zdravíme se ve výloze. :D
Par Mazd ne z klanu mě na Pardubicku odpoví a je to dobrý pocit.

Jdu si v MB takhle z oběda a před kanclem známé SPZ rámečky. Pozdravil bych, ale nevim koho :)
IMG_20171019_122919.jpg

Back