Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A ty jezdíš v Ostravě s pražskou značkou? Jestli jo, tak je dost pravděpodobné, že jsi mi taky jednou neodpověděl na pozdravTaky jsem tudy dnes několikrát projížděl.
A na Molce v Hrušově viděl stát pěknou trojku v bílé perleti na černých kolech
Už mám asi měsíc ostravskouA ty jezdíš v Ostravě s pražskou značkou? Jestli jo, tak je dost pravděpodobné, že jsi mi taky jednou neodpověděl na pozdrav
Jdu si v MB takhle z oběda a před kanclem známé SPZ rámečky. Pozdravil bych, ale nevim koho
Zobrazit přílohu 11340
Jeeeee niekto z Michaloviec ...ozvy sa aj mne !!
Tak to marně vyhlížím tu pražskou?!Už mám asi měsíc ostravskou
To je možné.jel jsem po ní asi 3xTak to marně vyhlížím tu pražskou?!
Bílou GJ jsem například dneska dopoledne na Rudné. Pražskou RZ neměla.
Není černá. Jen když je neumytá (což už je druhý den po umytí), tak vypadá černě místo modře.Halo halo kdo tady ma Z Vřesiny u Hlučina cernou M6 kombi? Bracha mi oznamil ze tady videl nekoho s klubovymi ramecky ale mozna to byla jen navsteva u nekoho...Takze pokud jsi od nas z vesnice tak se ohlas
Tak doufam ze zitra si to ujasnimeNení černá. Jen když je neumytá (což už je druhý den po umytí), tak vypadá černě místo modře.
Mám rodinu v ulici pod Tebou.
that sux u know Kazdopadne skoda,rad bych se seznamil,kdyz uz sme z jedne dedinyNevím, nevím. Mám nemocné děti...
Tyjo jen se divim ze sme se nepotkali jeste kdyz bydlime v te krasne vesnicce spolecneNení černá. Jen když je neumytá
Já ve Vřesině nebydlím. Jen tam máme příbuzné.Tyjo jen se divim ze sme se nepotkali jeste kdyz bydlime v te krasne vesnicce spolecne
Mamka se stará celý týden, když je taťkovi dovoleno jít do práce. Ale to už jsme hodně off-topic.Ted si vzpominam zes mi psal ohledne mrkacky 323F,takze uz jsme spolu komunikovali C u 2morrow then Predpokladam ze deti maji i mamku ktera se o ne postara
Nejsem prajzak ale vsimnul jsem si ze docela oblibena tam je Mazda5...Prajzakem se stanu asi tak za deset let jak rikaji mistniProtože těch mazd, co na hlučínsku potkávám je fakt moc.
Mně už chybí jen tři roky!Nejsem prajzak ale vsimnul jsem si ze docela oblibena tam je Mazda5...Prajzakem se stanu asi tak za deset let jak rikaji mistni
zitra se domluvime na pivoMně už chybí jen tři roky!