- 2 675
Nestoji tam ten kamion nejak divne? Jakoze ... snad v protismeru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak tos byl ty ta bílá šestka, ses měl zastavitTak včera a dnes jsem potkal snad 20 mazd a všechny jsem probliknul - ani jedna neodpověděla. Taky jsem dnes ráno viděl @Natural bez auta, jak pěkně pucuje a kecá s majitelem nějaké šedivky GH 7C... Chtěl jsem troubit, ale bál jsem se, že by Robin udělal nějaký šrám
rád bych ale nemohl jsem ..... někdo potřeboval moji přítomnost vícTak tos byl ty ta bílá šestka, ses měl zastavit
To vypadá na @samperDneska Na Stírce P8 krásná naleštěná M6 GG
Čí pak je?
Mělo auto denní svícení?
Tak doufam, ze ta pritazliva sila neni moc silna. Abychom brzy nemeli na foru fotku dvou srazenych Mazd s MK ramecky .To chce rámečky na auto, klaňácký rámečky se přitahují :happy::headphone:
Rámečky nemám ale po Černovické terase jezdím každý den a na Olomoucké ji mám zaparkovanou.Já mám takovou smůlu, že jsem asi nikoho nikde v Brně nepotkal sice nemám rámečky pod SPZ, ale koukám po ostatních co je mají. Nedávno se mi zdálo, že jsem se míjel u Makra v Brně s jednou do protivky, co možná rámečky měla