Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Samozřejmě navařené, rozměr: 90 x 200 a 52mm na navaření. Pasují uplně skvěle bez úprav. Cena za obě včetně poštovného 1000,- což mi příde hodně fér za nerez
Ahoj .mám M6 2.2 gh 2012 combi. Zatím jsem se pod auto nedostal ,ale prosimtě vidím ,že tam jdou dát dvě koncovky to jest tu první odříznout a navařit novou? sedí na sobe nebo je tam nejaky rozdíl v průměru?? Jen se zeptám sundal jsi to nějak dolů (část) či normálně na autě . Popřípadě je problém to dostat dolů? Da se to fukat formovakem? (Vydrží mnohem déle)
Jak pridelam druhou koncovku výfuku?nemam tušení kde co a jak. Nějaký postup práce by byl prosimtě?
Odkaz na koncovky mate někdo? Aktuální
Jinak svářim nerez 5 let a kord potrubí ,tak snad to nebude problém jen nevím co a jak. Díky
Samozřejmě navařené, rozměr: 90 x 200 a 52mm na navaření. Pasují uplně skvěle bez úprav. Cena za obě včetně poštovného 1000,- což mi příde hodně fér za nerez
Je to práce na půl hoďky a není ani potřeba sundavat vejfucky ze silentbloků. Flexou odříznout stávající koncovky a nechat tam trochu trubky pro novou na navaření viz foto :
Zajímavej a pravdivej dodatek.chlapi, jen bych doporučoval provést řez a tudíž i navaření dále od tlumiče. Nezkrátíš vysokou teplotou životnost tlumiče..... Když urezne navařená koncovka po pěti letech a budeš dovařovat trubku, je to podstatně levnější než měnit celý výfukový díl včetně tlumiče......
Más pravdu.po pěti letech od kdy? Nechával jsem vařit koncovky na bývalou GH v jejích pěti letech. Po čytřech letech od navaření je spoj pořád OK, nechal jsem to navařit cca. 6cm od tlumiče.
Na fotkách je vidět, že svařování tvých koncovek teplotně ovlivnilo i stěnu tlumiče, čímž se nejspíš výrazně změní i jeho antikorozní vlastnosti... jak moc se změní a za jak dlouho to definitivně shnije je otázka garážování, používání, parkování a blabla bla čeho všeho eště
Tak nestraš. Černá koncovka je právě daleko více u benzínů než u naft, kór když jsme u GHNechci strašit, ale "Černy "výfuk patří k ropě a ne k Mazdě v benzínu.