Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak nedáme někde v Jedovnicích sraz?ja pojedu přes Jedovnice.pekne v klidu po okresce peknou krajinou.ta dalnice je porad zacpana-
Super pecka, rádi tě poznámeTak já se taky hlásím, ať vás konečně poznám když už mi tak pěkně radíte ... Alespoň tam budete mit jednoho zástupce z Vysočiny ... (teda, pokud se mi nic nevyvrbí na autě do te doby)
Akorát bych pak poprosil o souřadnice, kde se minime všichni sejit a zaparkovat
Škoda, nevadí, tak snad příště to vyjdeTak bohužel, čekal jsem do poslední chvíle a tentokrát mi to nevyjde. Tak si to pořádně užijte a hoodně foťte
Mimochodem z Vyškova teda jedem zatím Já s Milanem. Na někoho ještě máme čekat? Pokud pojedem jenom my dva, tak podle našich zkušeností z jízdy do Kozlan z Vyškova bych řekl, že budeme na místě 100% první a budem chladit ještě dlouho vozidla
No já jsem přímo ze Žďáru nad Sázavou, takže to vemu přes Nové Město na Moravě, Bystřici nad Pernštejnem a Boskovice do Drahan a až na udané místo setkání, za což děkuji
takže tak jestli se někdo přidá nebo já k někomu, to je ve hvězdách
Podívej Prostějováci a Vyškovaci, to máte takový kousek, že bych motor snad ani nestartoval a dotlačil to tam a v tom případě bych věřil, že bych se tam možna dostal dřív než vy .. záleží jestli byste si obuly tretry