Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslím si, že ten efekt s ledkami je o něčem jiném, hlavně že už tam nejsou ty halogenové bludičky ???Podívej to mě už netankuje, kroužky sme řešili před 15 lety u BMW když to byla móda a většinou se to hrozně sra…lo.
Tady mi šlo hlavně o to, že to líp svítí a hlavně to má bílé světlo takže je to stejný jako od hlavního světlometu.
A to mi úplně stačí.
Byznys, ale třeba překvapí ???Yari tomu snad nevěříš. Jsou tam schválně aby z lidí vytáhli prašule za pakety které by jinak nikdo nechtěl.
Už to vymyslel. https://mikstoreph.com/collections/...-3-2020-headlight-drl-signal-modification-kitAha . S hlavníma světlama je to perfetní souhra ?. Jsem myslel že číňan vyrobil LED denní svícení tak jak to mají právě u příplatkového paketu Style. No třeba to někdy někdo vymyslí
Ano mám. Zasilkovna není problém. Jsou úplně novéMám dotaz, nemáte někdo náhodou na prodej jednu nebo pár ledek na denní svícení, jedná se o tuhle.
Nejlépe Praha a okolí, předem Děkuji.
Zobrazit přílohu 35499
Odkaz pro pokračování více info: https://www.mazdaklan.cz/threads/vymena-prednich-svetlometu.5467/#post-109655
Pokud by někdo chtěl mám na prodej přední světla z výbavy style. Chtěl jsem je dát na auto ,ale nakonec jsem pořídil 3 s výbavou Style. Když je připojíte na klasickou výbavu tak funguje vše kromě dálkových světel , který by měly jít dokódovat. Cena za 1 ks. 6900 kčOdkaz pro pokračování více info: https://www.mazdaklan.cz/threads/vymena-prednich-svetlometu.5467/#post-109655
Celá plastová patice se odcvakne směrem dozadu. Drží na malých plastových packáchAhoj Všem. Když jsme u těch výměn za LEDky. Chtěl jsem si ji vyměnit i v přihrádce u spolujezdce ... jaksi jsem nepochopil, jak se vyndá původní žárovka ... případně, jak se vyndá vč. držáku žárovky. Moc prostoru tam není a nechci "něco" polámat. Má někdo zkušenost s výměnou? Dejte vědět. Díky.
Ahoj. To už jsem taky zkoušel ... snažil jsem se všechny packy stlačit, točit, posouvat ... nic, nešlo ... tak jsem toho radši nechal, než bych něco zlomil ... ještě se jednou pokusím. Uvidím. I tak díky.Celá plastová patice se odcvakne směrem dozadu. Drží na malých plastových packách
Ahoj,Ano, je to lehce řešitelný "problém" všech modelů V případě zájmu mám vhodné LED skladem.
Více info popsáno po LEDkových tématech nebo také například v tomto tématu na čtvrté stránce:
elektrika - LED denní svícení místo halogenu W21/5W
Taky mi to přišlo jako blbost. U auta za víc jak půl míče nemít LED denní svícení. Ale já mám Sky-X GT Plus, tak mě to netrápí. Svítí to parádně vpředu i vzadu ;-)www.mazdaklan.cz