- 5 249
Ahoj, psali jsme si na MazdaLEDosvětlení.cz . Odkaz na náhradu například zde: https://www.mazdaklan.cz/threads/led-denni-sviceni-misto-halogenu-w21-5w.3680/page-4#post-94661 Rob
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak já musím zaklepat ? mám cca rok a zatím bez poruchy ??Ja si koupil 2 páry, auto mam od leta 2021. V levem svetle uz mi odesly 3ks, v pravem porad ok. Takze jsem dal zpatky halogeny....
zdravím,Ja jsem v dubnu koupil na zaklade doporuceni kamose z USA tyto: https://www.aliexpress.com/item/32835285236.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.754d4c4disAgeb
Od dubna funguji bez jedineho problemu, veskere rezimy svetel funguji bez erroru a alespon na dotek na skla svetlometu se neprehrivaji.
Myslím, že budeš spokojený.Jenom montáž chce trochu šikovnosti (je tam málo místa).??
No vidíš, já se toho také trochu bál, ale nakonec výsledek stojí za to ???tak žárovky konečně přišly, výměna cca 10 minut, ale narvat tam tu ruku bylo umění
musím říct, že je to teda veliký rozdíl
Zobrazit přílohu 40376
Je to tak. Ale tyhle zarovky mne osobne zklamaly... za 7 mesicu vypovedely sluzbu 3ks... vzdy v 1 svetle... chovani u vsech stejne. Zacne to obcas hlasit chybu osvetleni, coz se stupnuje v cetnosti az prestane svitit uplne...Zdravím. Omlouvám se za otázku, jsem technický antitalent. Diskuse, která se vede k těmto žárovkám z Alíku:
se týká výměny za tyto malé žárovky na obrázku ("žlutooranžová barva"), né těch bílých (hlavních), je to tak?iJDM 7443 LED Bulbs T20 W21W W21/5W led Super Bright 12V Car DRL Turn Signal Back-up Parking Brake Reverse Light,Yellow White - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Zobrazit přílohu 40460