- 1 900
No jistě,chci vidět jak ta kočenda vypadá s novým kukučem.Myslíš foto jak to svítí ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No jistě,chci vidět jak ta kočenda vypadá s novým kukučem.Myslíš foto jak to svítí ?
Dík,vypadá to opravdu líp.Asi do toho půjdu taky.Já jsem se lekl, jestli náhodou nemyslíš fotky z "montáže", že už bychom jako neuměli vyměnit ani žárovku .
Svítí to normálně, dostatečně, i rozptyl je OK, barva stejná jako potkávačky.
Zobrazit přílohu 31820 Zobrazit přílohu 31821
To asi nechám tak, to snad nikomu nemůže vadit. Díky patří hlavně členovi mceza, který sem dal link na jednoduché funkční řešení.Super. Dík moc za info. Objednáno. Jen poslední, a asi blbej dotaz, co před garančkou, nebo vůbec návštěvou servisu v záruce? Nechat tak, nebo pro jistotu prohodit za původní žárovky?
Tak teda díky hlavně jemu.Tobě za ochotu se podělit o zkušenost.To asi nechám tak, to snad nikomu nemůže vadit. Díky patří hlavně členovi mceza, který sem dal link na jednoduché funkční řešení.
Dík za info.Naštestí mám zkušenosti z Peugeotu tam u některých modelů je taky hodně málo místa.Ještě info k výměně. Dle návodu je potřeba vytočit kola na stranu a částečně demontovat plastový podběh (tj. na jedné straně vždy 4 plastové příchytky a 3 šrouby) a výměnu provést zřejmě ze strany kola. Já jsem se tam ale dostal z motorového prostoru z vrchu, do levého poměrně snadno, do pravého hůř, ale šlo to i bez demontáže podběhu.
Dík za fotky. Jen pro info, jak dlouho ti to od nich šlo?Já jsem se lekl, jestli náhodou nemyslíš fotky z "montáže", že už bychom jako neuměli vyměnit ani žárovku .
Ahoj, prosím tě ještě k těm LED denním žárovkám.Objednal jsem,dnes namontoval a svítí to parádně,jenom mám takový dotaz.S obyčejnýma žárovkama při přepnutí na normální světla denním pohasne intenzita světla u těch LDEk svítí pořád stejně.Má to tak být a nebo jsem udělal něco špatně?Já jsem se lekl, jestli náhodou nemyslíš fotky z "montáže", že už bychom jako neuměli vyměnit ani žárovku .
Mně se tyto LED žárovky při zapnutí potkávacích světel výrazně ztlumí, takže to funguje jak má. Asi neumím poradit, možná zkusit zasunout do patice naopak, ale nevím ...Ahoj, prosím tě ještě k těm LED denním žárovkám.Objednal jsem,dnes namontoval a svítí to parádně,jenom mám takový dotaz.S obyčejnýma žárovkama při přepnutí na normální světla denním pohasne intenzita světla u těch LDEk svítí pořád stejně.Má to tak být a nebo jsem udělal něco špatně?
Díky,pozkouším a uvidím.?Mně se tyto LED žárovky při zapnutí potkávacích světel výrazně ztlumí, takže to funguje jak má. Asi neumím poradit, možná zkusit zasunout do patice naopak, ale nevím ...
Přesně můj případ,poslední skladovka ,jinak čekat další čtyři měsíce a plus výpalný za emise pro EU.Ja jsem to auto vzal, protoze to byl konkretni vuz s obrovskou slevou. Kdybych chtel cokoli jineho, zaplatim cenikovou cenu a tedy prijdu o fakt vyraznou slevu. Takze se neda nic delat. I v zakladu to sviti vyborne, jen ta estetika je horsi.
Tak rozhodně by to bylo lepší z motorového prostoru ,než rozebírat podběh ,díky za radu ?Ještě info k výměně. Dle návodu je potřeba vytočit kola na stranu a částečně demontovat plastový podběh (tj. na jedné straně vždy 4 plastové příchytky a 3 šrouby) a výměnu provést zřejmě ze strany kola. Já jsem se tam ale dostal z motorového prostoru z vrchu, do levého poměrně snadno, do pravého hůř, ale šlo to i bez demontáže podběhu.
Díky , snad to půjde dobře a nebude žádné kur.. ?Výměna je jednoduchá,jenom je potřeba úzkou ruku.?Sundat konektor,pootočit paticí a i s žárovkou vytáhnout den.
Na garančce jsem byl před 2 týdny a jiné žárovky nikdo neřeší.Také řeším tento problém a v sobotu jedu s kamarádem do Tábora ,tak to musím prokonzultovat ,aby pak v březnu na garančce nebyl problém.
Děkuji všem tady za postřehy na danou problematiku ?
Tak raději nebudu píchat do vosího hnízda, díky ??Na garančce jsem byl před 2 týdny a jiné žárovky nikdo neřeší.