- 1 900
Není nic jednoduššího než to před garančkou zase hodit na žárovky a je po problému.?Tak raději nebudu píchat do vosího hnízda, díky ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Není nic jednoduššího než to před garančkou zase hodit na žárovky a je po problému.?Tak raději nebudu píchat do vosího hnízda, díky ??
No uvidíme, jak to půjde, většinou se k tomu může jako k penězům ???Není nic jednoduššího než to před garančkou zase hodit na žárovky a je po problému.?
Levá strana jde celkem dobře, práva je trochu horší.Chce to úzkou ruku.?Jenom pozor při odpojování konektoru,je na něm z boku pojistka.Mě trvala výměna asi deset minut.No uvidíme, jak to půjde, většinou se k tomu může jako k penězům ???
Díky moc ??Levá strana jde celkem dobře, práva je trochu horší.Chce to úzkou ruku.?Jenom pozor při odpojování konektoru,je na něm z boku pojistka.Mě trvala výměna asi deset minut.
Prostě fotky paráda, dneska jsem zjistil ,že už jsou v Praze na poště a už jsou v přepravě ,tak snad se brzy dočkámJá jsem se lekl, jestli náhodou nemyslíš fotky z "montáže", že už bychom jako neuměli vyměnit ani žárovku .
Svítí to normálně, dostatečně, i rozptyl je OK, barva stejná jako potkávačky.
Zobrazit přílohu 31820 Zobrazit přílohu 31821
Já jsem si v lednu objednal ještě záložní pár a tentokrát dodání bylo za 13 dnů.Prostě fotky paráda, dneska jsem zjistil ,že už jsou v Praze na poště a už jsou v přepravě ,tak snad se brzy dočkám
Nerozumím proč, moje zkušenost z STK i z garančky říká, že to nikdo neřeší. Ani blinkry s odporem! A evidentně tu nejsem s touto zkušeností sám. To by mě opravdu nebavilo opakovaně to přehazovat . Samozřejmě kdyby to mělo být zdrojem problémů pro záruční opravu, tak to je jiná, ale to tady nikomu nenastalo, pokud jsem si všiml.Není nic jednoduššího než to před garančkou zase hodit na žárovky a je po problému.?
To jsem taky netvrdil,jen jsem říkal, že pokud má někdo pocit, že by mohl být problém,tak je možnost to přehodit na zpět.Na starém autě jsem měl taky předělávané led žárovky a nikomu to nevadilo.Nerozumím proč, moje zkušenost z STK i z garančky říká, že to nikdo neřeší. Ani blinkry s odporem! A evidentně tu nejsem s touto zkušeností sám. To by mě opravdu nebavilo opakovaně to přehazovat . Samozřejmě kdyby to mělo být zdrojem problémů pro záruční opravu, tak to je jiná, ale to tady nikomu nenastalo, pokud jsem si všiml.
A jakou metodu montáže si zvolil? Od motoru ,nebo lemy blatníků?Taky mám ty samé, a svítí parádně a auto líp vypadá než s halogeny. STK neřeším, myslím že tam nebudou mít specifikace všech možných ročníků, modelů a stupňů výbav všech aut co se vyrobily
Jde to z motoru,jenom to chce tenkou ruku.?No nedělal jsem to já, ale mechanik v servise. Na straně řidiče to vyměnil z motoru, od spolujezdce musel jít jednou rukou pod podběh a druhou do motoru.
Okouknu to a v nejhorším pomůže synJde to z motoru,jenom to chce tenkou ruku.?
Tak výměna proběhla dobře, asistovala manželka i syn, nakonec se vše povedlo, levé světlo bylo na pohodu, to pravé chce už trochu fištróna, bavím se o výměně z motorového prostoru, teď nezbývá jen objednat další pár.
Chtěl bych poděkovat v tomto vláknu všem, kteří vnesli do tohoto problému jasně ledkové světlo ??
Zobrazit přílohu 33133 Zobrazit přílohu 33134