Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Už jsem zkoušel, bez šance bez sklopenych sedačekTak to zkusím v trojce.. Třeba tam taky zalezou... 18kola
Mazda 3 BN
Samozřejmě při sklopených opěradlech,ale na šířku vlezly.Zkusím najít fotku.Tak to pak nechápu jak se můžou vejít 19kola do yarise... To je snad o tolik širší?
Mazda 3 BN
moje má H.Civica 8g a potvrzuji, naprosto bezkonkurenční řešení uložného prostoru na zadních sedadlech i v kufru. auto z venku vypadá malé, ale vejde se do něj víc než do GLNejvětší masakr s otevřenou tlamou u těhle menších aut jsem zažil když jsem chvíli vlastnil Civica FK 8. generace - UFO auto. Tam díky zadním výklopným podsedákům jsem dokázal převézt všechny čtyři 19" na tátovo bejvalý GJčko + do kufru jsem hodil ještě dva kusy 17" na toho Civica.
Zobrazit přílohu 37670
Teď jsem s CT200h rád že převezu 10 rohlíků a jednu krabičku od paštiky a už to mám narvaný až po strop
Největší masakr s otevřenou tlamou u těhle menších aut jsem zažil když jsem chvíli vlastnil Civica FK 8. generace - UFO auto. Tam díky zadním výklopným podsedákům jsem dokázal převézt všechny čtyři 19" na tátovo bejvalý GJčko + do kufru jsem hodil ještě dva kusy 17" na toho Civica.
U toho Civica jsem si právě ty kola uchytil pomocí stahovacího pásu k iso-fixovejm hákům a přehodil bublinama kterejch mám v práci tři řitě a nehnuli se nikam ani o milimetr. Kdyby mi někdo hodil kola a ještě nezakrytý na zadní sedačky bez mého souhlasu, tak bych mu asi zapálil barák.Na mazde6 se sice podsedaky vyklopit nedaji, presto mi jednou jeden pitomec v autorizovanem servisu nalozil vsechny 4 kola na zadni sedadla. Na stojaka, jen tak oprena o operadla, dve a dve vedle sebe. Sem si zavolal sefa a ptam se jestli by to takhle nalozil i do svyho auta. Vzdyt pri jizde v zakrute se kola budou kutalet napravo-nalevo a vrazet do dveri, a pokud trochu vice zabrzdim, kolo se preklopi a prasti me do operky nebo rovnou do hlavy. Pan sef to osobne premistil do kufru, a prej zamestnanci domluvi. Skoda ze ten tam uz nebyl, taky sem s nim chtel hodit rec...
Tak tuto fázi již raději přeskakuji, neboť mám oprávněný strach, že odpověď může být: "Jasně, o co jde?" ... a to dnes i z více jak 50%Sem si zavolal sefa a ptam se jestli by to takhle nalozil i do svyho auta.
Mohu říct svoji zkušenost,pokud dám vyhřívání na 3 stupen,tak po minutě to vypínám,protože začne pálet.Hlavně okolo bederní opěrky.A to mám kožené sedadla!Synova Fabie 3.gen. topí 2x později.Něco máš asi špatně.Jen uvádím svou zkušenost. Nesouhlasit s ní můžeš, ale nic to na ní nemění.
Záda začínají u mě topit nejdříve.Tak u mě to pálí taky extrémně a rychle ale o tom se nebavim. Bavím se o tom že v jiném autě jiné značky krásně hrejou celá záda a tady cítím hlavně sedák. Což zrovna ty záda jsou rozhodně příjemnější..
Mazda 3 BN
Píšu, že pokud člověk není navlečený do zimní bundy, přes kterou se teplo z opěradla dostává velmi dlouho, tak mi sedák i opěradlo topí naprosto rovnoměrně. To jen k tomu tvému, že mám něco špatně. Právě že jsem chtěl poukázat na to, že vyhřívání dle mě v M6 funguje naprosto normálně.Mohu říct svoji zkušenost,pokud dám vyhřívání na 3 stupen,tak po minutě to vypínám,protože začne pálet.Hlavně okolo bederní opěrky.A to mám kožené sedadla!Synova Fabie 3.gen. topí 2x později.Něco máš asi špatně.