- 2 753
Turbo motory mají naopak mnohem větší výkonnostní rezervy
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To slyším prvně.Turbo motory mají naopak mnohem větší výkonnostní rezervy
Ano, řekl bych, že to tak je, je na to tady celé vlákno. Moje 2,5i už zvednout nejde, tak to zas tolik nesleduju.U Mazdy to na mě působí, že je se 121 kW verzí je to stejnej motor i díly, takže by to mohlo být v cajku. Nebo jsou nějaký rizika?
Tak si o tom něco přečti. Právě že turbo umožní mnohem více než atmosféra která stále nasává běžný proud vzduchu.To slyším prvně.
taky sem zkusil koupit dva kousky, jeden v novy M2 G115 a druhej v novy M6 G194 a funguje v pohode hned po startu pipnuti jako bych zmacknul cudl a nemusim se starat a kdykoliv muzu vytahnout nebo jde cudlem aktivovatKoupil jsem tuto fičuru
Deaktivuje to i-stop po startu motoru bez nutnosti mačkat tlačítko. Prý I bez tohoto bazmeku stačí rozpojit konektor kapoty a i-stop se vypne trvale také, ale to prý zase neumožní uzamykat nádrž. Tohle má ještě jednu funkci. Pokaždé když jsou otevřené dveře, blikají výstražná světla. Dá se to vypnout, ale mám menší děti tak mi to přijde i celkem plusstart stop disable button i-stop off switch auto OBD engine canceller For Mazda 3 BM BN CX5 CX3 CX8 CX4 Atenza Axela car tuning - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Podle me ne ale nevim, tak na jednom to mam mesic ale jezdim s tim kazdy den a na m6 kratce ale s tou nejezdime prakticky a v pohoAhoj nad tým bazmekom som rozmýšľal aj ja. Len som nevedel ako to funguje a či nemá nejaké skryté odbery z batérie po vypnutí auta. Máš to dlhšie alebo krátko?
Odoslané z 23030RAC7Y pomocou Tapatalku
taky sem zkusil koupit dva kousky, jeden v novy M2 G115 a druhej v novy M6 G194 a funguje v pohode hned po startu pipnuti jako bych zmacknul cudl a nemusim se starat a kdykoliv muzu vytahnout nebo jde cudlem aktivovat
dík za vhled, a pls myslíš spíš ztrátu kontaktu s kostrou, nebo že se s kostrou potká něco, co se s ní potkat nemá?IMO to budou kostřičky a nebudou to kostřičky od rybiček.