Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
O tom nic nevím,já jsem se jel jenom projet a potkal tebe.Kecám,stává se mě to běžně.Jedu do Hradiště na benzín a najednou se objevím v Luhačovicích a nebo nedej bože někde dál.Nám v mx-5 se to stává pořád , to jedeš natankovat k 6 km vzdálené čerpačce a vrátíš se za hodinu se stokilometrovým nájezdem, že @HHBota
Tereza Tobiášová otestovala modernizované japonské SUV Mazda CX-5 s naftovým čtyřválcovým motorem SkyActiv-G o výkonu 194 koní, který spolupracoval s 6stupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech čtyř kol.
Ještě horší?Já vidím na videu samé kladné věci,žádná kritika.Mazda Cx-5 dopadla v Autosalone ešte horšie. Keď si všimnete v 1:33 záber na motor, všimnite si mŕtveho vtáčika .Recenze Mazdy CX-5 SkyActiv-G194 AWD Takumi
Tereza Tobiášová otestovala modernizované japonské SUV Mazda CX-5 s naftovým čtyřválcovým motorem SkyActiv-G o výkonu 194 koní, který spolupracoval s 6stupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech čtyř kol. Terka omlazenou Mazdu chválila za povedený design, přehledný interiér a dobře...www.autosalon.tv
Keď sa v dnešnom eko, bio a veget svete zistí, že mazda žerie okrem benzínu, nafty a elektriny ešte aj holubov bude to koniec mazdy v EÚ
No ono testy, ve kterých se vyskytuje tato paní, nejsou informacemi úplně nabité....Ještě horší?Já vidím na videu samé kladné věci,žádná kritika.
Můžu odpovědět jan na druhý bod, skočil jsem to změřit a je to cca 182cm (u kombíku)Ahoj,
rád bych se zeptal na 2 věci:
1) mají M6 2013 a 2015 stejnou výšku posedu řidiče?
mám 190 cm a když jsem seděl v kamarádové M6 2015 přišlo mi, že sedím docela vysoko ačkoliv bylo sedadlo v dolní poloze, nevím, zda to jen pocit nebo jestli má takovou zkušenost více z vás a je jen potřeba si zvyknout
2) jaká je u M6 GJ výška pátých dveří po otevření?
jedná se mi o světlou výšku, tzn. od země po plastové obložení (jak moc se člověk musí sklonit, když jde pro něco do kufru)
Díky
Mrknu na to, diky za tipNa toto auto se "není" potřeba dívat. Je to od pana Peška který vozí jedny z nejhezčích Mazda. 2 týdny zpátky jsem si taky od něj jednu dovezl. Doporučuji kouknout na jeho fb auta z dovozu zn. Mazda
Sací koš bývá ucpaný, kvůli ohoblované vačce. Saní bývá zasraný karbonem. To sání je nic oproti tomu sacímu koši.Neviem už upraviť pôvodný príspevok. Je možné ze to bol sací kôš alebo sanie?
Nejlepší oboje.Je možné ze to bol sací kôš alebo sanie?