Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Sry já to asi napsal blbě - i ten řemen stojí, nevím, jestli tam nějaký napínák se třeba nevypnul při nějaké chybě (nevím, laicky vařím) ale prostě ten altík se netočí protože ani jeho pohon neběž. A altík jde protočit rukou, což nevím, zda pomůže, ale pro jistotu uvádím…Jak se alternátor, který má klasickou pevnou řemenici (nemá volnoběžku), nemůže točit u nastartovanýho motoru ?
Pokud chceš altík do zásoby, tak si jen pohlídej aby to byl alternátor pro auta s i-Eloop.
Alternátorem neprotočíš rukou dokud nesundáš řemen. Takže buď máš prasklý řemen nebo ti uletěla napínací kladka. Ale tak to snad vidíš? Foto by nešlo dát?Sry já to asi napsal blbě - i ten řemen stojí, nevím, jestli tam nějaký napínák se třeba nevypnul při nějaké chybě (nevím, laicky vařím) ale prostě ten altík se netočí protože ani jeho pohon neběž. A altík jde protočit rukou, což nevím, zda pomůže, ale pro jistotu uvádím…
Tak hodně štěstí ve výběru. Zrovna mazda je dlouhý čas zárukou že kapotu otviras jen proto abys dolil vodu do ostřikovačů. Ono záleží co bylo příčinou. Možná ignoranctvi předepsané údržby? Stáří a náběh řemene? Přepnutí remenu někým co do toho hrabal apod.už je to v Dolním Benešově, snad si hoši poradí a nebude mě to stát bambilión... Trochu po víkendu koketuju s myšlenkou operáku, nebaví mě tyhle věci řešit
těžko říct, po půl roce co jsem se konečně zbavil otravných chyb P0101 (nakonec vyřešila dekarbonizace) jsem si užil asi měsíc bez chyb a mám tam teď zas něco nového. Napínák kladky řemene Hutchinson t0546 3205,- měněný v lednu 24. A jestli řemen je jeden z těchtoTak hodně štěstí ve výběru. Zrovna mazda je dlouhý čas zárukou že kapotu otviras jen proto abys dolil vodu do ostřikovačů. Ono záleží co bylo příčinou. Možná ignoranctvi předepsané údržby? Stáří a náběh řemene? Přepnutí remenu někým co do toho hrabal apod.
Samsung S22 256GB Tapatalk
no když jsem to spočítal do posledního stěrače a koberečku tak od 2020 doteď jsem nad rámec pořizovací ceny zaplatil 256k (bez PHM samozřejmě). Tak je to skoro jak u Tvého GH...Vidím tam hlavně olej, výměna pneu a reset chyb
??? A za co? To je druhá M6 z roku 2014 na díly?no když jsem to spočítal do posledního stěrače a koberečku tak od 2020 doteď jsem nad rámec pořizovací ceny zaplatil 256k (bez PHM samozřejmě). Tak je to skoro jak u Tvého GH...