Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jo, ale Ty, @Vitus-i, mas "podlozku". Ramecek ne, ale podlozku jo. Ja treba na GJ podlozku nemam, takze RZ je primo na narazniku.
Teryho prvni Mazda
Kazdopadne jsem nijak nezkoumal, zda by se mi odiral lak ohybanim znacky (ale ja tam mam folii). To zkusim omrknout. Takhle bez podrobneho zkoumani si po trech letech nejsem vedom niceho.
To jo, ale Ty, @Vitus-i, mas "podlozku". Ramecek ne, ale podlozku jo. Ja treba na GJ podlozku nemam, takze RZ je primo na narazniku.
Ahojte, doufal jsem, že můj první příspěvek zde bude trochu pozitivnější ... ale to je tak, když se ráno vracíte k autu a zničehonic jste šíleně vzteklí! ... vlastně, ne z ničehonic ... Zobrazit přílohu 15800
To ti to vzali pořádně. A hádám - slušnost napsat lísteček dotyčný asi neměl, co? Snad si to měl pojištěné. Každopádně pokud jsi to ještě neudělal, tak volat policii (protože spoluúčast)
Ja nerikal, ze podlozka je spatna. Ale moje GJ po FL zadnou ani nikdy nemela. Uz v autosalonu mi to prodali bez podlozky a RZ ramecek byl primo do narazniku, viz Teryho prvni Mazda.podložka mi přijde praktičtější a určitě má její tvar vliv i na aerodynamiku .....
Jak říkáš, je to pouze nepřímo přes ABS. Až face-lift 2018 má TMPS sensory.Ahoj, už se to tady řešilo, ale nějak z toho nejsem moudrej, asi proto, že se to v čase měnilo... Je v Mazdě 6 GL 2017 v kole ventilek se senzorem na tlak nebo není? Musím něco kromě ventilku do kola na kontrolu tlaku dokupovat či ne? Já to tedy chápu tak, že to není potřeba a že v autě je pouze nepřímý systém měření... Díky předem za reakci.