- 369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano, u tady u Mazdy to dává smysl, bohužel. U Corolly jsem lezl do motorového prostoru jen 2x za rok. Na dolití kapaliny do ostřikovačů a podruhé na dolití kapaliny do ostřikovačů, výměnu oleje a žárovek.
Mam to naprosto stejne..U benzínové Mazdy kapotu otvírám jen kvůli ostřikovačům. Olej jsem dřív kontroloval, ale protože je hladina pořád stejná
Taky naprosto stejně u M3. Naprostá spokojenost.Mam to naprosto stejne..
Já mám vzpěry od AutoExe. Mohu Ti je nafotit, pokud chceš, ale možná by Ti lépe poradil @Max6, který má s těmito úpravami bohaté zkušenosti.
U benzínové Mazdy kapotu otvírám jen kvůli ostřikovačům. Olej jsem dřív kontroloval, ale protože je hladina pořád stejná, tak už to nedělám. S Mazdou 2 jsou nějaké problémy?
Díky moc, už teď ale vidím, že tam máš nejspíš o díl na přichycení navíc.Tady uvidíš něco málo, ale až přijedu navečer domů, udělám pár fotek a pošlu bližší detaily. Nemám teď u sebe svoje auto.
Mazda 6 2.5i GL pohledem koncernisty
Už jsi je namontoval ??? Dokáže to otevřít tu kapotu i teď jak je už zima ??Koupil jsem si levne vzpery kapoty z Ciny (bud to bude fungovat nebo to vyhodim) a prekvapive to prislo bez navodu Je tu pls nekdo kdo je pridelaval na M6 a mohl by mi poslat fotku jak je to prichycene? Nebo jeste lip, poslat navod? Diky moc.
Zobrazit přílohu 17105
Ještě ohledně těch mazdáckých laků.Nejvíce záseků od provozu vídávám u modré,černé a červené barvy.Zato u bílé perleti skoro vůbec.A to schválně hledám nějakou poškozenou bílou a nic.I kolega,který má najeto přes 200 000km hlavně v Německu a Švýcarsku má přední nárazník a haupnu v pohodě.Lakováno nemá,nemá ani folii.Nejdřív jsem si myslel,že ty důlečky na bílé nejsou tak vidět,ale ty kapoty jsou fakt velmi málo poškozené.Zná někdo odpověd?Je ta barva tvrdší?
Není, jen to zaniká v nánosu much. Kdežto bílý/stříbrný flek na tmavém pozadí asi vynikne.Zná někdo odpověd?Je ta barva tvrdší?
Podařilo se někomu nějakým způsobem změnit tohle nastavení předních čidel?Třeba aby to fungovalo opačně,tzn.když si je chci vypnout,stlačím čudlík.GJ 2014.To je opravdu jediná věc,která mě vadí.Když chci auto půjčit synovi,tak ho na to vždy musím upozornit,že přední čidla jsou off.jen tak pro ujištění: opravdu je systém GJ tak dementní, že parkovací čidla spouští až po zařazení zpátečky? Takže kdy po předu dojíždím do garáže, tak si to musím růčo zapnout...?? že ne ...... návod tvrdí, že to funguje pod 10km/h