- 6 514
Já bych z toho nedělal kovbojku, stačí se podívat na fotky a je tam výtisk servisky i s VINem...Tak to zjistit před koupi,tak už mě nikdo do toho autobazaru nedostane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já bych z toho nedělal kovbojku, stačí se podívat na fotky a je tam výtisk servisky i s VINem...Tak to zjistit před koupi,tak už mě nikdo do toho autobazaru nedostane.
ja mam manual a v ne az tak prudkem kopci jsem se take nerozjel na tvrdem ujezdenem snehu. Klouzalo to i me pri chuzi. Jedine co jsem mohl udelat bylo z couvat na rovinu a pak se rozjet...pak uz nebyl problem
Jazdim M6 2,5 GJ pred FL. Cez vikend som mal neprijemnu skusenost ze som sa nevedel rozbehnut na snehu v kopci. Natvrdo ujazdeny miestami vysmykany sneh na ceste, ja som musel zastat a uz som sa nepohol. Ten automaticky hill assist mi pride ze dlho drzi brzdu a aj ked som stlacal uplne jemne plyn tak naraz posle vela plynu a kolesa pretocia. ked si vyhrabe jamu tak sa z nej koli hill assistu neda vyhupat. treba zaradit spiatocku a vycuvat. Gumy su rocne sottozero3 myslim ze tam problem nebol....
To neni popletene Autoforum - data jsou od Svazu Dovozcu Automobilu ...Jinak je ale autoforum docela popletené. Octavia ve střední třídě, společně právě s Mazdou a Passatem a Superb vévodí vyšší střední.
A znas presne hodnoty? Protoze Skoda Superb vs. Mazda 6 (sedan) vs. Opel Insignia je v rozvoru 2836 vs. 2830 vs. 2829 respektive. A uz podle tech zarazeni jsou v ruznych tridach. Ta hranice je 2835 mm?Vozy se do tříd dělí podle rozvoru náprav. Ne podle celkové délky, či šířky, výbavy apod. jak si většina laické veřejnosti myslí.
Myslíte,že je možné,aby GL mělo origo ten starší přední nárazník? https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/17804181?goFrom=list