Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jasne, ale zrovna naraznik se nemenil, takze tam ta politika mohla zustat stejna. Tim spi, kdyz i @Krabat rika, ze to tak videl v konfiguratoru. Ikdyz ja tem konfiguratorum moc extra neverim.
Analogový "kazeťák" byl/je u Emotion. Challenge má normální obrazovku
Zobrazit přílohu 20370
Neni toto spise M3?Analogový "kazeťák" byl/je u Emotion. Challenge má normální obrazovku
Zobrazit přílohu 20370
Je to trojka,ale v šestce je to obdobné.Tady máš Emotion v 6. https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/18033047?goFrom=listNeni toto spise M3?
Ano je. V rychlosti jsem přidal fotku prvního magiče co jsem našel pro ukázkuNeni toto spise M3?
Ok chapuAno je. V rychlosti jsem přidal fotku prvního magiče co jsem našel pro ukázku
Ahoj, skuste ti co jazdite viac ako spolujazdci popisat ako sa sprava kurenie vo vasich GJ/GL, lebo moja zena sa furt stazuje ze po rozkureni akokeby sa teplota udrziavala sposobom ze na mojej strane ide 100% teply vzduch ale na jej strane vyslovene ide chladny vzduch z praveho vyduchu, nezda sa mi to vobec normalne. Ja na mieste vodica nepozorujem nic zvlastne ale zenu casom ofukuje studeny vzduch.Chlapi ake mate skusenosti s fukanim klimatizacie, lebo vcera som si vsimol resp. manzelka, ze prava strana fukala chladny vzduch a moja strana pekne teply, teplota bola synchronizovana. Predtym som mal GH a tam som si za 10 rokov nic take nevsimol.