- 1 036
No posledne tri dni na majde jazdim ja....![]()
No ale moc jsi nám toho zatím nenapsal. Chce to další fotky a postřehy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No posledne tri dni na majde jazdim ja....![]()
No ale moc jsi nám toho zatím nenapsal. Chce to další fotky a postřehy.Docela bych ocenil pár fotek interiéru, sedačky apod.
Tak,tak mě třeba zajímá ta loketní opěrkanejlépe pak do vlastní galerie ,-)
Naše auto snad příští týden ... Těším se, ale už to tak neprožívám jako u M6.![]()
No ale moc jsi nám toho zatím nenapsal. Chce to další fotky a postřehy.Docela bych ocenil pár fotek interiéru, sedačky apod.
Na to, jak to neprozivas, se Ti nejak nechce ty dva tydny cekat, at se podivas sam
.
Ako vytvorim svoju galeriu?? Akosi to neviem najst
Galerie Klaňáckých vozů - jak na toAko vytvorim svoju galeriu?? Akosi to neviem najst
Momentálně jsem také řešil můžu vědět kde jsi montoval a za kolik a co je to za tažný? DíkyMontaz tazneho zariadenia...
Zobrazit přílohu 15084
Já montoval Bosal Oris s Bosal 13 pólovou elektroinstalací cena 11100,-Kč včetně zápisu do malého i velkého TP. Zároveň jsem kupoval nosič kol také od Bosalu na tři kola za 10200,- Kč dá se složit.Zobrazit přílohu 15173
Tazne bolo montovane vo firme Autocar Prešov, praca trvala cca 2 hodky a cena tazneho s pracou a so zlavou 411€...
V Čechách třetí značka za 600,- Kč cca do 14 dnůNrmam kedy nafotit nejake fotky, lebo priatelka s nim uz jazdi do prace, ale.dufam, ze cez vikend sa mi uz podari....
Inac u nas prihlasenie tazneho 6€ a nosic mam kupeny spred dvoch rokov menabo... akurat este 15€ stala tretia znacka na nosic...