Kenny
výkonný člen KLANu
- 233
Caute... tak sa mi podarilo urobit zopar fotiek... su v albumoch
Naša snehulienka a Naša snehulienka 2
Naša snehulienka a Naša snehulienka 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
co je zajímavá cena ?Na srazu na vysočině mě zaujala ochrana pro nohu u spojkového pedálu a hrany pro nakládání do kufru. Výrobce je Polský a má trochu zajímavý ceny hlavně nejlépe to vyjde za zlotý proto nákup proveden přes známého v Polsku. A ihned namontováno.
Zobrazit přílohu 15284 Zobrazit přílohu 15285
koupil jsem si obyčejný hever v Autokelly a při troše snahy a šikovnosti tam jde taky, navíc tam mám ještě lékárnu a ta to trochu dotěsníNemá někdo originál hever v Mazdě cx3 - zajímá mě rozměr a foto jelikož jsem zjistil že výrobce sice má úchyt, ale není schopen ho tám dát.
Díky za jakékoli info.
No oproti překupníkům u nás cca o 1000,- Kč méně původně jsem přemýšlel i o ochraně prahů, ale zde jsem nalepil jen samolepku. Ochrana pro nohu a ocrana hrany i s dopravou vyšla cca 2134,- Kč já za pomoc jsem mu dal 2200,- Kčco je zajímavá cena ?
Můžeš dát foto. Díkykoupil jsem si obyčejný hever v Autokelly a při troše snahy a šikovnosti tam jde taky, navíc tam mám ještě lékárnu a ta to trochu dotěsní
Navečer se k tomu snad dostanu, tak nafotím mám tam hever, trojúhelník, rukavice, lékárničku, měřák na pneu, takže se tam nic ani nehneMůžeš dát foto. Díky
původně jsem přemýšlel i o ochraně prahů
V polsku 140,- PLN to je krát 6 + 15,- PLN dopravaTaky jsem na ně koukal https://www.auto-doplnky.com/nerezo...-cx-3-2015-sada-4-ks-alu-frost-08-1775-p43563 a nakonec objednal karbon samolepky z Číny za pár korun
tak to mám objednaný ty samýProblém samolepek je s lepením jelikož tam je prolis. Nejlepší varianta asi sundat gumu a nalepit. Jelikož jsem spěchal lepil jsem od spodu a pokud obejdeš celý auto je to poznat. Mě se povedlo koupit na Ebay za 56,-Kč i s dopravou samozřejmě byly dlouhý a musely se zkracovat
tak jsem se k tomu dostal. Mám to tam všechno vyskládaný, takže se tam nic nehne a nedělá kravál. Teprve dnes jsem si všiml, že tam vozím od začátku olej ( o kterém mi říkal vrchní Mazda mechanik @Max6 , že je zbytečný vozit, protože Skyactiv ho nebaští a to musím po necelých 45 000 km potvrdit ) , tak jsem ho hned vyhodil. Hledal jsem místo i u dojezdovky, ale marně. Takhle mi to zatím vyhovuje. Chtěl jsem využít připravený držák na hever, ale nebylo to potřeba. Hlavně jsem se dneska mrknul pod auto a nevím, jestli bych tam ten hever vůbec někam dal přes to oplastováníNavečer se k tomu snad dostanu, tak nafotím mám tam hever, trojúhelník, rukavice, lékárničku, měřák na pneu, takže se tam nic ani nehne
opěrku nohy mám taky polskou(alufrost) a je parádní, rychle namontovaná a drží.co je zajímavá cena ?
To je právě to proč jsem chtěl vidět originál hever. Na prahu jsou dvě vyztužená místa pro zvedání, ale Mazda má na prahu lem to znamená, že výřez musí být větší aby nedošlo k poškození. Někde jsem viděl i gumu s výřezem jen cena vysoká.Já mám ten hever co ty, ale místo toho vykrojení na prahovou lištu je tam rovná plocha s tvrdou gumou. Ze zadu jde krásně strčit až pod nápravu a zvedne kolo, ale kdybych píchnul předek tak to bude taky porod ho někam nasunout.