• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Kdybys to řešil, to by ti ještě majitel předvedl výstup... :)

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Kdybys to řešil, to by ti ještě majitel předvedl výstup... :)

Počkej, on je vážně takový poděs? Nevím, co by na to mohl říct. Kapota je viditelně škrábnutá od nešetrného mytí. Prokazatelně se to stalo u nich, protože auta z Japonska jedou olepené bílou fólií. Ale jak už jsem psal, nemám náladu to řešit. Kdyby tam pracovali skuteční profíci, tohle se stát nemůže.

Nepřipadá vám na tom rámečku pro SPZ něco divného? Skutečně to dokáže někdo tak blbě namontovat a nachystat k předání? :wideyed: No vidím, že doma vytáhnu akučko a budu to muset převrtat. @Kenny to má na svém autě úplně normálně, co jsem se díval na fotky. Jen tady ve Zlíně asi máme nějakou speciální úpravu. :D

upload_2018-8-18_20-23-14.jpg

Nepřipadá vám na tom rámečku pro SPZ něco divného? Skutečně to dokáže někdo tak blbě namontovat a nachystat k předání? :wideyed: No vidím, že doma vytáhnu akučko a budu to muset převrtat. @Kenny to má na svém autě úplně normálně, co jsem se díval na fotky. Jen tady ve Zlíně asi máme nějakou speciální úpravu. :D

Zobrazit přílohu 15446
Preboha to ti tu ŠPZ mal radšej dať do ruky

Máš pravdu, chybí tam nápis "maZDaKLAN".

Ramecek urvi a mrskni ho po dealerovi. Pak si kup exterierovou oboustranku, znacku a misto pro montaz odmasti, znacku podlep, lehce naohybej a prilep. Za me NEJ reseni!

U nas sa da este aj takto:
Pridelenie evidenčného čísla a vydanie tabuľky s evidenčným číslom vyrobenej zo zmesi polykarbonátu a polyesteru vyžarujúcej svetlo pri zapnutom osvetlení vozidla pri zápise vozidla do evidencie alebo pridelenie evidenčného čísla a vydanie tabuľky s evidenčným číslom za stratenú, zničenú, poškodenú, odcudzenú alebo neupotrebiteľnú tabuľku alebo vydanie duplikátu takejto tabuľky s pôvodne prideleným evidenčným číslom alebo s evidenčným číslom vytvoreným na základe požiadavky držiteľa vozidla.
Cena: 182€

Ja som na Porsche značku uchytil pomocou nitou..ako som ju ohýbal krútil stále mi odstávala ..prichytil som to z dvoch strán a koniec nitou som pretrel bielou farbou ..vidno nič nie je ..ale toto nikomu nenavrhujem len ako krajne riešenie

Na skoda fore si vela ludi lepilo mamutom priamo znacku bez pouzitia ramceka, alebo obojstrannou 3M paskou...

Na skoda fore si vela ludi lepilo mamutom priamo znacku bez pouzitia ramceka, alebo obojstrannou 3M paskou...
Obojstranná páska je super ale musíš mat kvalitnú a poriadne si podklad pripraviť (čo sa dosť zanedbáva) myslím že na mazde je dosť “rovných “ miest na použitie rámiku to by mal zvládnuť každý

Mna osobne výbava Top Revolution sklamala čakal som diametrálny rozdiel od chalange ale ten necítim práve naopak ..výhody sú uznavam ale len detailoch (uzatváranie spätných zrkadiel automaticky a samozrejme Led svetla ..ale tie už mám aj v Chalange a dovolím si povedať že rovnakej svietivosti ako v Revolution) dal som do Chalange pár drobných a je ako ho potrebujem ..top Revolution skončí ako firemne auto z nápisom Stavebniny :D:D:D:D

Oboustrankou to mam uz na nekolikatem aute a dobry. Drzi to, je to nejvic nejestetictejsi, neni potreba do znacky vrtat a clovek ji neztrati, kdyz do nej nejaky blb nacouva a poskodi ramecek.

Tak rozdil ve svetlech mezi Revolution TOP a Revolution (a cimkoliv nizsim) je adaptivni LED vs. staticke LED, ne? Alespon u M3....

Súhlasím ale treba to vedieť nalepiť ..nenalepiš to proste na veľký ohyb ,nie kvôli lepiacej páske ale že neohneš ŠPZ úplne presne a dokonale stále bude niekde fuga ..tam natecie voda a koniec
Oboustrankou to mam uz na nekolikatem aute a dobry. Drzi to, je to nejvic nejestetictejsi, neni potreba do znacky vrtat a clovek ji neztrati, kdyz do nej nejaky blb nacouva a poskodi ramecek.

Tak rozdil ve svetlech mezi Revolution TOP a Revolution (a cimkoliv nizsim) je adaptivni LED vs. staticke LED, ne? Alespon u M3....
Áno to som spomínal ...sú pecka ale ináč veľa plusov spomenúť neviem ..sklamali má “kožené sedadla” absencia laktovky ,idiotsky systém vybočovania a najviac tie kolesa a podvozok ...cx-3 vyzerá dobre z tými kolesami to uznavam ale na našich cestách je to ako v vlaku stále klepe zadná náprava ..tam kde idem z 16” v relatívnom tichu v top to klepe ako v rychliku..rovnaká trasa rovnaká rýchlosť

Clovece, nevim jak na SK, ale ty nase reg.znacky jsou mekke jako maslo, ohyba se to naprosto v pohode. Na M3 je vepredu docela velky pruhyb a nemel jsem problem.

Back