• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Origo hever možná na stránkách mazdy, nekde je prodávaj ale chtěj za ně moc. Těch nůžkovejch jako z auto kelly je víc druhů a ten výřez je pokaždý jinej, někdo tu psal že si s tím promáčknul prahy z jedný strany.:confused:

Toto je original pre cx3.

Přílohy

• 20180816_121303.jpg
    20180816_121303.jpg
    719,4 KB · Zobrazení: 59
  • 20180816_121320.jpg
    20180816_121320.jpg
    464,6 KB · Zobrazení: 58
  • 20180816_121324.jpg
    20180816_121324.jpg
    714,7 KB · Zobrazení: 58
Tak ten výřez není zrovna nejmenší, to bych se asi ostatních heverů nebál, akorát není uprostřed zřejmě kvůli těm plastům dole

Naše Mazda CX-3 konečně dorazila.:joyful: Sice kdybych si tam nezavolal, asi by mi to nedali ani vědět, ale nevadí. Odpoledne ji jedu omrknout a po neděli bude doma. :woot:

Naše Mazda CX-3 konečně dorazila.:joyful: Sice kdybych si tam nezavolal, asi by mi to nedali ani vědět, ale nevadí. Odpoledne ji jedu omrknout a po neděli bude doma. :woot:
Poriadne si auto prehliadni..ak máš niekoho kto je autičkar tak si ho vezmi z sebou nech ho z tebou prehliadne a nechod na skúšobnú jazdu :D..vypust emócie sú zlý radca ..

Gratulacia a vela stastnych kilometrov ;)

Děkuji. Udělám nějakou fotku a navečer přiložím. Manželka zrovna dnes slaví narozeniny. Škoda, že auto nestihnu tajně převést ještě dnes. Kdyby mi dali vědět hned jak auto přivezli, mohl jsem platbu vyřídit i ze zahraničí. My totiž byli na dovolené a vrátili se až včera.

Tak už jsem to prozkoumal, vše je v pohodě, auto stojí na prodejně. Mají tam dalších pět vč. předváděcího auta - všechno nové CX-3 IPM 2018 ve stejné červené barvě. :rolleyes: Už teď mě mrzí, že jsme nešli do jiné barvy. :D Jen naše auto je v automatu, ostatní jsou s manuálem.

Samozřejmě, nebyl by to Fryšták, aby zbytečně neumyli auto a nepoškrábali lak. :mad: Tohle nepochopím, je to jako mluvit do zdi. Na kapotě je mikroškrábanec, uviděl jsem ho hned. :confused: Řešit to nebudu, nemám sílu. Navoskuji a v případě téhle červené barvy zkusím asi i ochrannou fólii. Teprve se rozmýšlím. Auto přebereme koncem příštího týdne. Chvíli potrvá převést peníze a vyřídit pojistky.

Jinak samozřejmě spokojenost, interiér je lepší, než jsem čekal. Ta kůže není tak hrozná, právě naopak.

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg

Tak už jsem to prozkoumal, vše je v pohodě, auto stojí na prodejně. Mají tam dalších pět vč. předváděcího auta - všechno nové CX-3 IPM 2018 ve stejné červené barvě. :rolleyes: Už teď mě mrzí, že jsme nešli do jiné barvy. :D Jen naše auto je v automatu, ostatní jsou s manuálem.

Samozřejmě, nebyl by to Fryšták, aby zbytečně neumyli auto a nepoškrábali lak. :mad: Tohle nepochopím, je to jako mluvit do zdi. Na kapotě je mikroškrábanec, uviděl jsem ho hned. :confused: Řešit to nebudu, nemám sílu. Navoskuji a v případě téhle červené barvy zkusím asi i ochrannou fólii. Teprve se rozmýšlím. Auto přebereme koncem příštího týdne. Chvíli potrvá převést peníze a vyřídit pojistky.

Jinak samozřejmě spokojenost, interiér je lepší, než jsem čekal. Ta kůže není tak hrozná, právě naopak.

Zobrazit přílohu 15427 Zobrazit přílohu 15428 Zobrazit přílohu 15429 Zobrazit přílohu 15430 Zobrazit přílohu 15431 Zobrazit přílohu 15432 Zobrazit přílohu 15433
Za ten lak si nech dat gumove origo koberce ! Jinak krasavice !

Ještě taková perlička:

Věřili byste tomu, že Mazda CX-3 mě na pojistce bude stát víc jak Mazda 6, která má větší objem a je dražší o víc jak 220 tisíc Kč? :confused:Navíc mám u M6 sjednané i GAP pojištění + připojištění skel na 25 tisíc Kč s celkovou spoluúčastí jen 1000 Kč. Přitom jsem u obou aut stejným pojistníkem, bez nehody, max. bonus. Rozdíl je v tom, že pojišťovny změnily sazby a Mazdu 6 jsem pojišťoval za lepších podmínek ještě minulý rok.

Tohle je to nejlepší, na co jsem se dostal:

upload_2018-8-17_19-0-22.png

Samozřejmě, nebyl by to Fryšták, aby zbytečně neumyli auto a nepoškrábali lak. :mad: Tohle nepochopím, je to jako mluvit do zdi. Na kapotě je mikroškrábanec, uviděl jsem ho hned. :confused: Řešit to nebudu, nemám sílu. Navoskuji a v případě téhle červené barvy zkusím asi i ochrannou fólii.
Dej na to tu folii , pravidelně voskuju ,ale na naše cesty vosk nestačí :(:mad: ,po roku a půl mám na majdě hrozně moc ťukanců :mad:

Dej na to tu folii , pravidelně voskuju ,ale na naše cesty vosk nestačí :(:mad: ,po roku a půl mám na majdě hrozně moc ťukanců :mad:
To iste som písal už aj ja ..môžeš robiť čo chceš ..stačí úplne to čo som zažil dnes..nový asfalt samozrejme posypaný kamienkami ..keď som na to nabehol bolo to ako v kamienkovom daždi ..auto predomnou robilo kamienkové tornádo ..a tam ti nepomôže nič ..ani fólia nič ..jedine keramika ..ale dávať na Mazda povlak za 2.700€ je podľa mna hlúposť (vydrží 1,5-2 roky )

Back