• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Tu je to tvrdé ..a pružne ..keď to ohybas tak sa to ani neviem ako to napísať “láme” ? Ver mi na Porsche som skúsil všetko 3m pásku prilepenu z nahriatim ..stiahli sme ju aj S páskou aby držala kým to vychladne ..a po dni to šlo dole ..ŠPZ sa narovnala ..ok je tam veľký oblúk ..ale mám to tam nitami a spokojný som ..policajti neriešia ŠPZ skôr kde je motor :D:D:D

Mna osobne výbava Top Revolution sklamala čakal som diametrálny rozdiel od chalange ale ten necítim práve naopak ..výhody sú uznavam ale len detailoch (uzatváranie spätných zrkadiel automaticky a samozrejme Led svetla ..ale tie už mám aj v Chalange a dovolím si povedať že rovnakej svietivosti ako v Revolution) dal som do Chalange pár drobných a je ako ho potrebujem ..top Revolution skončí ako firemne auto z nápisom Stavebniny :D:D:D:D
Se ti divím, žes nešel do tý nový CX--5 2.5l , vejde se tam víc pytlů cementu a umí jezdit na dva válce.:D

Se ti divím, žes nešel do tý nový CX--5 2.5l , vejde se tam víc pytlů cementu a umí jezdit na dva válce.:D
Chcel som nechať Challenge ako firemne auto a nechať si Top..
CX-5 ma neoslovilo v tom segmente je viac aút ktoré kvalitou sú inde ako cx-5
Na pytle cementu mám nákladné a dodávkové autá :D zase do cx-5 sa toho tak veľa nevojde :D

Nepřipadá vám na tom rámečku pro SPZ něco divného? Skutečně to dokáže někdo tak blbě namontovat a nachystat k předání? :wideyed: No vidím, že doma vytáhnu akučko a budu to muset převrtat. @Kenny to má na svém autě úplně normálně, co jsem se díval na fotky. Jen tady ve Zlíně asi máme nějakou speciální úpravu. :D

Zobrazit přílohu 15446
Bohužel to je problém i u jiných dealerů. Naturál může potvrdit, že moje rámečky taky hrůza a hrozný byly i šrouby.

Chlapi můžete bejt rádi, že vám tu značku nedávaj přímo na masku jako nám s M3. To je teprve vopruz a dokonale to zkazí ten čelní pohled kvůli kterýmu sem si tu M3 kupoval. :eek: 20180317_093654.jpg

Vcera jsem mel pujcenou chvilku CX-3 na nejake pojizdecky po Praze, kdyz jsem mel sve GJ v servisu. Docela jsem se tesil, ze se svezu modelem, se kterym jsem jeste nemel tu cest. A spokojenost. Vlastne mi v zasade nic nechybelo, jelo to pekne, malo prostoru v aute jsem nepocitoval a prijmne to take bylo ... jasne, asi kdybych vyjel mimo mesto, mozna by mi chybel vykon, ale takhle pohodicka. Sice neco poklepavalo nekde vpravo vpredu, ale divne zvuky konec koncu vydava i moje GJ.

Jen se to trosku vic houpalo pri brzdeni. Cehoz jsem si nejvic vsiml paradoxne pri parkovani. To bude asi tim vyssim podvozkem (na GJ mam snizeny) a 15" pneumatikama.

Ahojte,
tak konečně se mi ozval prodejce a v pondělí 17.9. přijede moje očekávaná CX-3 :)
ve středu montáž tažného a v pátek předání .....
hurááááá :)

Mne dnes vymenili zrkadla ..robota im trvala 2 hodiny a div sa svet tieto motorceky nehucia ..teda hučia ale na úrovni top aut ..oproti tomu čo bolo obrovský rozdiel ..už to chce len nejaké tesnenia, nové skla ,vnútorne odhlučnenie a bude ok :D:D:D:D

Ahojte,
tak konečně se mi ozval prodejce a v pondělí 17.9. přijede moje očekávaná CX-3 :)
ve středu montáž tažného a v pátek předání .....
hurááááá :)

Chlapi, jen takový dotaz: Co všichni máte s tím tažným? :D To je snad nějaký poznávací znak majitelů CX-3 nebo co? :) Včera jsem na cestě potkal dvě CX-3, obě s přívěsným vozíkem. Asi mi něco uniklo, ale takhle malé auto mi nepřijde zrovna dvakrát vhodné na tahání nákladů. ;)

Chlapi, jen takový dotaz: Co všichni máte s tím tažným? :D To je snad nějaký poznávací znak majitelů CX-3 nebo co? :) Včera jsem na cestě potkal dvě CX-3, obě s přívěsným vozíkem. Asi mi něco uniklo, ale takhle malé auto mi nepřijde zrovna dvakrát vhodné na tahání nákladů. ;)

To máš pravdu, ale kolo snese.
Já to tam mám hlavně kvůli nosiče na kola, neb jsem náruživý cyklista :)

Back