Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Přesně jak napsal Krabat, na barvu jsem jen udělal wow a na kola řekl twl ty jsou skvělý
Black ? Tak to mam kamarade radost !!! Ja jsem snad cernou jeste nevidel ! Krome moji cerny !sice po termínu (se slušnou kompenzací od prodejce), ale auto už je více jak týden doma. Hezký autíčko.
Já dělal update v říjnu 2018Zdravím. potřebuji poradit s mapama do navigace. Mám legální od Googlu z května 2018 a už od podzima se snažím opět legálně, stáhnout novější verzi. Ale ta stále není k dispozici. Je to normální aby aktualizovali mapy jednou za rok? Při koupi je přitom danné, že se dá aktualizovat 3x ročně.
ok, dej pak vědětMám tu samou zkušenost, nabízí poslední aktualizaci květen. V pondělí jedu na servis, tak se přeptám.
Dobrá, budu čekat co ti řekli v servisu.Mám tu samou zkušenost, nabízí poslední aktualizaci květen. V pondělí jedu na servis, tak se přeptám.
Myslíš tlačítko elektronický ruční brzdy EPB ? Na zadní brzdy.... Prostě místo lanka který přes šroubovici (u starších modelů ještě přes kloubkový otočný mechanismus) povytáhne brzdový pístek v zadních třmenech a tím stiskne destičky ke kotouči to u EPB dělá elektromotůrek úmístěný na zadních třmenech.Ahoj, na která kola u 2WD DK působí ruční tlačítko simulující ruční brzdu? Na zadní? Přes ABS na přední?
Ano, dojde k zablokování zadních kol. Bohužel u EPB není dávkovatelné jako u lankového (klasický auta) nebo hydraolického (závodní auta) mechanismu ovládaným pákou.Honzo, takže když za to tlačítko zátahnu, je to to samé jako kdybych zatáhl za klasickou ruční brzdu, tzn. že se bloknou zadní kola a auto se stane přetáčivé?
Taky mám černou! S chromem a jen pár červených linek vypadá fakt skvěle.Black ? Tak to mam kamarade radost !! Ja jsem snad cernou jeste nevidel ! Krome moji cerny !
To je jen sen nějakého fotošopisty...No ty vole kopie CX-3 http://www.auto.cz/ford-fiesta-suv-...ce=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu, ale CX-3 je hezčí má hezčí linie a hlavně vítězí motorem . Stejně Ford nic tak zajímavého neudělá nakonec z toho vyleze zase nějaká hranatá krabice