Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já vím, odpočítávám každičký den, furt na to myslím, tak si zkracuji čas plánováním prvních výletů po okolíTen cerven je realny ! Musi to radne pripravit na prevzeti !
Jojo, v pátek tam nejspíš pojedu kvůli nacenění současného auta, co půjde na protiúčet, tak vše pozjišťuju a napíšuTaké odpočítávám každý den a čím víc se to blíží tím je to horší. Ráno vstávám a myslím na Mazdu. V práci zase myslím na Mazdu a večer před spaním také. Ať už je doma!!! Pokud se dozvíš že se to blíží tak hned piš.
Já jako žena to čekání mám náročnější, ženský chtějí všechno hned, takže 5 měsícové čekání je docela mazecSpíš jako pocity nabytí nové milenkyJen si to chlapi hezky vychutnejte,protože až přijde den D...čas bude ubíhat z novou CX-3 hrozně rychle.
Já se nenadal a v pátek přišla první garančka
![]()
No ono to autíčko s pohledu ženy je vlastně trochu jako dítě na cestě, je potřeba to takto brát, nic neuspěchat a vydržať...Já jako žena to čekání mám náročnější, ženský chtějí všechno hned, takže 5 měsícové čekání je docela mazec![]()
I challenge ? DikJinak cx3 2017 už nesklápí zrcátka joystickem ,ale má na to spešl tlačítko
Zobrazit přílohu 9190 Zobrazit přílohu 9191
Teď doma kopíruju prachy a v pátek pro něho razím, dnes přišlo ! Tak dva dny mají na předání ! CX3 černá metla Challenge model 17 !Tak gratulace,konečně jste se dočkal,tak se těšíme na fota a zážitky.
Kdee Brno?Kara pripravena na prodejne !!!!