- 1 036
Ale jasne, auto se musi libit. Aspon me .
No chtěl jsem tady něco napsat k Tvému vkusu, kterým mě v poslední době tak překvapuješ, ale nebudu rýpat. Jinak totiž s Tvou větou naprosto souhlasím. Jen máme naprosto odlišné vnímání designu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale jasne, auto se musi libit. Aspon me .
Když jsou černé lemy širší, než je výška pneu, nevypadá to dobře...
Tohle by měla být nová definice platná v Automotive designu. Palec nahoru!
Jinak auto, až na ty přehnané plasty, celkem povedené. Jenže mám dojem, že Mazda opravdu ztrácí trochu dech. Auta si začínají být strašně podobná a bez nápadu. Pokud byste si sem dali ještě model CX-4 nebo CX-8, přestanete je z některých úhlů rozpoznávat. Nelíbí se mi, že se Mazda vydala cestou, jakou jde koncern. Uniformní vozy, které se liší jen v detailech a velikostech.
Jistě, jsou tady výjimky, i koncernové. Arteon, T-Roc apod. jsou jiná a neokoukaná auta. Mně se fakt ale líbilo, že Mazdy jsou dostatečně odlišné v každém modelu. Největší podobnost jsem viděl u Mazdy 3 a Mazdy 6 z čelního pohledu. Ale jinak co model, to jasně rozpoznatelná silueta. To už přestává platit, bohužel. Budu doufat, že aspoň nová šestka se bude podobat studiím, které představili v minulých letech.
Viděl bych to stejně. Škoda jen, že Corolla tou dobou bude už taky zase dál.Zdarec,mě osobně se Mazda CX 30 hodně líbí,je větší než CX 3 a menší než CX 5 ,ted ještě záleží kolik za ni budou chtít kdyby byla cena kolem půl míče ,tak pár let ještě poblbnu s M 2 jdu do do CX 30.
podle odhadů by se měla pohybovat mezi CX-3 a CX-5 což by celkem šlo, taky se mi líbí a zvažuji něco většího než současnou CX-3 a CX-30 se zdá jako takový kompromis s vyšším posezem, vetším kufrem a není to obrovská krabiceted ještě záleží kolik za ni budou chtít kdyby byla cena kolem půl míče
souhlas, ale myslím si, že by neměla převýšit cenu CX-5 a to by nebylo špatnýOdhad v clanku, ktery auto proste napozicoval logicky mezi CX-3 a CX-5 je jedna vec. Druha vec je to, ze to je vetsi Mazda 3 v modnim SUV strihu. Takze pro cenovou predstavu bych si primarne vzal cenik aktualni BP a mozna tomu prihodil nejakych 10% ceny navrch.
Takze ja teda rozhodne moc neocekavam zakladni cenu pod pul milionem, mozna neco malo pod 600k.
Kdyz jsem tak dneska koukal na: Český trh v únoru 2019: Jakým modelům se dařilo v jednotlivých segmentech? - Mazda 6 (25 kusu) vs CX-5 (113) nebo CX-3 (121) prodanych v unoru. Tak si rikam, jestli vubec bude mit Mazda nejakou extra snahu delat novou sestku diametralne jinou/zajimavejsi. Jak uz se x-krat psalo ruzne v clancich i vymirajici stredni tride, muze na to sestka doplatit. Ale nastesti my nejsme idealni pripadovy priklad pro svetovy odber.Ale jinak co model, to jasně rozpoznatelná silueta. To už přestává platit, bohužel. Budu doufat, že aspoň nová šestka se bude podobat studiím, které představili v minulých letech.