Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Máš pocit že Mazdu po jednom použití vyhodíš?Já ne.Mícháš seno se slámou.Bože.Bože, my tady v EU zakazujeme plastový brčka a příbory a Japonec toho plastu kydá na Mazdu čím dál víc. Bojím se, že příští Mazda už bude celá plastová.
Mně úplně deptáś,mám to kousek od Autoprofi a bojím se jet na ní podívat,jestli se zamiluji tak mám problém.No a interiér klasická zvýšená trojka BP. Opravdu hodně útulný a luxusní. Nový volant, infotainment prostě komplet podařený
Jo a taky vzhledem k výše položeným klikám na zadních sedačkách mám konečně místo na nohu, kterou si nepřivřu vystouplou "klikou" do prostoru mezi B sloupkem a předním sedadlem. Né že bych sedával vzadu a zrovna konfekční postavy taky nejsem, ale tohle mě u trojky BP ihned praštilo do oka (nohy)
Zobrazit přílohu 23892 Zobrazit přílohu 23889 Zobrazit přílohu 23890 Zobrazit přílohu 23891 Zobrazit přílohu 23887 Zobrazit přílohu 23893 Zobrazit přílohu 23894
No a teď už jen jestli bude jezdit tak jako trojka
Konec rychlohlášení :troll:
A kde ma M3 sedan, ked ten nema vzadu spoiler ?Antena je v zadnom spojlery tak ako v novej Mazde 3...