To je právě ono. Kolem nás široko daleko žádná OMVKluci klid zítra pojedu z rajchu a mám cestou jen Orlen a Mol. Nic se nedeje jen jsem chtel vaše nazory na tyhle dvě pumpy. Dekuji všem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je právě ono. Kolem nás široko daleko žádná OMVKluci klid zítra pojedu z rajchu a mám cestou jen Orlen a Mol. Nic se nedeje jen jsem chtel vaše nazory na tyhle dvě pumpy. Dekuji všem.
Kluci klid zítra pojedu z rajchu a mám cestou jen Orlen a Mol. Nic se nedeje jen jsem chtel vaše nazory na tyhle dvě pumpy. Dekuji všem.
Nemecko 5 km Rakousko 350 km jsem Luzicke horyPrečo potom netankuješ v Rakúsku? Tam je to istota že to nebude nejaká sračka. Iný benzín nedávam ako Slell. Naposledy v piatok. Bol síce drahší N95 stál 1,69 Eur ale na appku je zlava 0,4 Eurocent. Dnes už stál "iba" 1,59 Eur. Je po sviatkoch
E10 uz ma orlen ne ?viz test Martin VaculikOd nového roku tankuju většinou Orlen 100. Ani ne tak z důvodu nějakých zlepšených výkonů, které stejně nepoznám a nevěřím jim, jen nechci ničit palivové cesty a motor palivem E10.
S aplikací mám slevu 1kč na litru.
Určitě neeee nevim ja mel 8 piv. Ne vážně me to připadalo k lepšímu, ale jak píšeš jestli to nepřipadalo k lepšímu jen tomu co je v hlavě ! Placebo .. mam pocit, ze to vážně to procentíčko tomu motoru a výkonu dalo.Jakoze to natankujes a hned poznas rozdil? Neni to placebo?
nejde to spíš o pružiny/uložení? buď při pomalé jízdě/přibrždění a zatočení doleva příp. při couvání je to vlastnost...Zdravím všechny. Objevil se mi takový problém. Tak posledních 14 dní pozoruji při zatáčení do leva takové lehké křupání, jakoby ve sloupku řízení. Dělá to jenom do leva. Do prava nic. Zkoušel jsem to i na místě, když auto stojí a to taky nic nedělá. Projevuje se to pouze při pomalé jízdě a zatáčení do leva. Má někdo podobnou zkušenost? Předem díky za Vaše rady.