- 1 621
Tak ať slouží a děla jen radost.Dnes přijela do garáže. CX5 2,5 AT Revolution Plus černá.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak ať slouží a děla jen radost.Dnes přijela do garáže. CX5 2,5 AT Revolution Plus černá.
a nejake technicke udaje, ako je pocet km, rok vyroby ? a asi uz je po zaruke..Dnes sa moja KF 2,2 diesel po 200m jazdy zrejme unavila, tak rozsvietila väčšinu kontroliek, rôzne nápisy o nefunkčných systémoch, stratila výkon, prestala radiť...
Tak som ju vypol, naštartoval, urobil dalsich päťsto metrov a znovu. Takže sme sa rozlúčili, zamával som jej keď ju odvážala odťahovka.
nájezd cca 7000 kmKF po záruke asi nenájdeš, vzhľadom na uvedenie v minulom roku
Kilometrov cca 16000
ta je rychle na prodej
https://www.sbazar.cz/kraltreti/detail/27613961-prodam
Asi rozlil mlíko,tak to raději střelilAsi mu nevonia
Má v novom aute 3 parfémy
Dnes sa moja KF 2,2 diesel po 200m jazdy zrejme unavila, tak rozsvietila väčšinu kontroliek, rôzne nápisy o nefunkčných systémoch, stratila výkon, prestala radiť...
Tak som ju vypol, naštartoval, urobil dalsich päťsto metrov a znovu. Takže sme sa rozlúčili, zamával som jej keď ju odvážala odťahovka.
Mame doma žábu která sedí na penězích ..... a ta žába si uplatnila právo výběru vozu které jsem jí sliboval už dvě auta na z5@Bouu, jsem se chtel zeptat, zda jsi teda presedlal na KF, jakozto byvaly KE majitel. Kdysi jsi tu byl dost aktivni, ale ted jsem tu zmenu moc nezaregistroval. Az jsem ted koukal, ze sis zmenil podpis .
Takze Tve trable s KE a ceskyma servisama Te neodradily dost, abys nesel znovu do CX-5?
U nás to do 5.4.2018 také platiloU nás žába vybere vzdycky barvu
Práve ti svetlá mi vadia asi na mojej KE najviac. Zdĺhavé prepínanie tlmené/diaľkové, o nejakom vyrezávaní kužeľa protiidúcich aút možem snívať. Na predchádzajúcej Astre J fungovali xenóny AFL ďaleko lepšie. Dúfam že u KF je to už, tak ako má byť.KF světla a noční jízda - perfektní
Nevím kolik je v KF diod, ale asi jich bude dost .
Na dálnici to osvětlí délku letecké ranveje