Vŕzganie od nápravy počujem aj ja. Ale len keď točím volatnom a stojim na brzde. Keď uvoľním nič. Dnes som ale zachytil nový zvuk. Keď som vypol motor auto si naozaj nahlas odfúklo. Taký zvuk že chuuuuu a vyplo sa. Toto som do dneska nezaregistroval a ak aj áno nebolo to určite tak silne ako dnes. Za dnešok zatiaľ 2x to spravilo.To čtení je zpočátku smutné, ale na konci s nadějí... přeji, ať Ti dělá již jen radost.
Dojem z motoru..., já jsem si včera asi na hodinku kolem Prahy půjčil CX-60 s naftou (Louda D. Počernice). Nerad to říkám, ale byl jsem z toho dost rozpačitý, a to právě na úrovni zvuku. Jelo to, o to nic, ale to dunění mi přišlo uchu nelahodící a uzavřel jsem ten "40km dojem" s tím, že si příště půjčím hybrid a prozatím jsem spokojenější se svým benzínovým hejnem včel pod kapotou
Automat mi tam cca třikrát náhodně a nehezky cuknul, ale neuměl jsem to vyvolat, prostě zakoktal... ze současného AT tohle vůbec neznám. Interiér se mi líbil moc, stejně jako exteriér... parádní kousek a potěšila mě i blbina... joystick / el. nastavování polohy volantu