lukyto85
člen KLANu
- 44
U mna to sklapanie zrkadla funguje. Musis mat tlacidlo v polohe na pravu stranu a potom ked zaradis R tak by sa malo automaticky sklopit aby si videl napr obrubnik atd.neodsledoval som si ci to robi pri ked tocim volantom, kazdopadne ked je zapnute automaticke natacanie volantom a nedrzim volant tak si auto dobrzdilo. Z toho co mam nacitane nie je tam generator zvuku, aj ked mi prislo dost zvlastne, ze sa mi zdalo, ze auto je lepsie pocut vnutri ako vonku. Niekde som ale cital, ze auto je usposobene aby si zvuk vo vnutri vnimal lepsie, najma sanie. Lebo ked stupim na pedal tak auto nasava poriadne. Az som si zo zaciatku myslel ci to nie je nejake drenie motora. Chod motora je ale velmi kultivovany. Automat sa ho snazi drzat v nizkych otackach. Ked sa stupi trvdsie na pedal tak je ho pocut. Ale nie rusivo. Proste tak ako by som chcel pocut velky motor.
Chcel som sa ale spytat jednu vec. V prirucke aj na forach citam , ze ked je zaradena spiatocka a zmacknes tlacitlo na ovladanie zrkadla, tak sa dane zrkadlo automaticky skloni smerom dolu, aby si videl na zadne koleso. Toto u mna nefunguje. Je to len u mna?