Krtek19856
člen KLANu
- 54
Mám to stejně... Akorát si připadám jak kdybych nabijel EV, tankuji tak 15 minut 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to je přesný jezdím do globusu tam maj mraky stojanu tak tam nikoho nezdržuju 🤪 ještě sem si říkal že budu tankovat do kanistru a doma na dvore to tam v klidu nalejuMám to stejně... Akorát si připadám jak kdybych nabijel EV, tankuji tak 15 minut 😁
Fiha to som este neskusal. Stale vypinam na 50cca... Dnes budem tankovat tak skusimAhoj chtěl bych se zeptat ohledně tankování nafty do CX 60 kdyz mam dojezd pár kilometrů tak mi pistol vypne zhruba u 52 litru a když mam čas tak jsem tam nacvrkal 68 litru a na nádrž jsem ujel skoro 1300 km je mi jasny ze nafta pění tak se ptám jestli tento poznatek má někdo jiný ?
Ale chce to opravdu trpělivost... Jenom malým čůrkem. Ukazatel nádrže je pak 400km po nastartování na maxFiha to som este neskusal. Stale vypinam na 50cca... Dnes budem tankovat tak skusim
toto by som nerobil. vysvetlenie tu:No tak ze mě si taky lidi dělají prdel, když stojí s tím PHEV na pumpě 10 minut, páč dělám to samé, ale jen cca od 45 do 50 litrů![]()
Mne sa tak zadrel plavak na GH, vzdy som tam 3x strekol benzin po tom jak to vypla pistol. Tak som potom jednu nadrz jazdil s rucickou stale na fullNo tak ze mě si taky lidi dělají prdel, když stojí s tím PHEV na pumpě 10 minut, páč dělám to samé, ale jen cca od 45 do 50 litrů![]()
Mne se taky ozíval skřípavý zvuk od přední nápravy a v servisu to opraviliNahodou niekto neriesil zvuk z prednej napravy pri prejazde nerovnostou je pocut lopkanie od laveho predneho kolesa?
Ahoj , ja som mal to isté , nahlásil som to na servis , tam mi povedali že o tom vedia , dali mi tam niečo , rovno mi aktualizovali aj FW a už je to v pohode .Nahodou niekto neriesil zvuk z prednej napravy pri prejazde nerovnostou je pocut lopkanie od laveho predneho kolesa?
Ano, možná i zde na foru, nebo na zahraničních ( teď již přesně nevím) to již někdo zmiňoval s tím, že jde patrně o problém s ramenem . Já mám obdobný problém, jak píšeš. Mám CX 60 3.3 187KW s nájezdem 9k. Řešil jsem to opakovaně se servisem, závada se neprojevila a vše je prý v naprostém pořádku ( kontrola tlumičů, podvozku i ramen)Nahodou niekto neriesil zvuk z prednej napravy pri prejazde nerovnostou je pocut lopkanie od laveho predneho kolesa?
Skřípání to není, je to lehké klapnutí ( cvaknutí) při přejezdu přes nerovnost, takže každý z nás myslí něco jinéhoTo skřípnutí od přední nápravy v nízke rychlosti je známa zádava u CX-60 a je na to i nějaké doporučení na opravu, takže autorizovaný servis o tom ví, takže je divné že ten váš ne. Můj to věděl a jak jsem zde četl, tak i jiné to ví.
Presne tak 🙂Skřípání to není, je to lehké klapnutí ( cvaknutí) při přejezdu přes nerovnost, takže každý z nás myslí něco jinéholopkanie ----> klapání, viz. příspěvek od
Tomas126534
A dělá to vždy, nebo jen při nízkých teplotách? Mám asi to stejné, na pravé straně, jen při malých nerovnostech a jen v zimě. Jak venkovní teplota stoupne nad cca 15 stupňů, je klid. Jednou z možností by snad mělo být R042/23, ale ne vždy ta podložka, nebo co to je funguje. Druhou možností je nějaké ložisko v rameni (asi). Na konci března to mají měnit jednomu klukovi v Norsku, psal mi, že se pak ozve. Tak uvidím.Presne tak 🙂
Tak mám najeto cca 70000 a motor asi jako jediný zatím okDobry den. Rad bych se zeptal na motor 3.3diesel. Premyslim o koupi cx-80. Nicmene jsem od dvou majitelu slysel, ze po 60tisicich meli problem s motorem.
Jake mate prosim zkusenosti? Diky mockrat za odpoved. FK
Ale cx-60Tak mám najeto cca 70000 a motor asi jako jediný zatím ok