Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
![]()
Mazda svolává model CX-60 kvůli problémům se softwarem - Svolávačky
✅ Mazda svolává do autorizovaných servisů po celém světě 136.159 vozidel modelu CX-60 vyrobených v letech 2022 až 2024. Důvodem svolání jsou softwarovésvolavacky.cz
Motor může při volnoběžných otáčkách zhasnout v důsledku softwarových chybDobrý den,
mám dotaz nebyl už někdo na svolávací akci AR056A čeho se týká
Najít jiný servis?Ahojte vedel by mi nietko poradit alebo ci ste neako vyriesili problem
mam CX60 ten slabsi diesel a zadny nahon
prevodovka pri uvolneni plynu ma kovove zvuky akoby tam nieco šrotovalo, stale sa to zhorsuje a pri radeni prevodovky hlavne ked podradzuje z nou cuka a trha
a tiez mam klopkavy zvuk od predneho kolesa akoby bola vybita tičska stabilizatora
auto som kupoval 16.11.2023 v servise bolo dokopy pol roka naposledy od od konca augusta do skoro konca oktoubra a teraz od 26.11.2024 do 16.1.2025 take ako tam auto pride take iste pojde prec
budem vdacny za kazdu radu
mne skor ide o tu prevodovkuNajít jiný servis?
Ja mám to isté- chrastivé zvuky najmä v pomalých rýchlostiach keď uberieš plyn. Bolo mi vysvetlené, že to je práve prejav toho mild-hybridu, rekuperácie a čo ja viem čoho. Že tak to proste skonštruovali, nie príliš sexy ale účinné, aby vyhoveli normám. Nie som expert, nehádal som sa. Ale fakt je, že stačí prepnúť na režim Sport a je z toho úplne iná jazda. Prevodovka hladí plynulo, drží otáčky vyššie a v podstate sa asi vykašle na nejaké tie rekuperačky. Po zohriatí motora už inak ako v Sport mode nejazdím.mne skor ide o tu prevodovku
tvrdia mi ze tie zvuky v prevodovke a radenie su vlastnost vozidla
tak ci niekto tu ma podobny problem
a ci sa mu to podarilo vyriesit
Dakujem
Takto by som to robil aj ja ak by sa v šport móde dal zapnúť tempomat. Hlava mi to neberie prečo to tam nedali...Ja mám to isté- chrastivé zvuky najmä v pomalých rýchlostiach keď uberieš plyn. Bolo mi vysvetlené, že to je práve prejav toho mild-hybridu, rekuperácie a čo ja viem čoho. Že tak to proste skonštruovali, nie príliš sexy ale účinné, aby vyhoveli normám. Nie som expert, nehádal som sa. Ale fakt je, že stačí prepnúť na režim Sport a je z toho úplne iná jazda. Prevodovka hladí plynulo, drží otáčky vyššie a v podstate sa asi vykašle na nejaké tie rekuperačky. Po zohriatí motora už inak ako v Sport mode nejazdím.
Takto by som to robil aj ja ak by sa v šport móde dal zapnúť tempomat. Hlava mi to neberie prečo to tam nedali...
ano to som robil aj jaJa mám to isté- chrastivé zvuky najmä v pomalých rýchlostiach keď uberieš plyn. Bolo mi vysvetlené, že to je práve prejav toho mild-hybridu, rekuperácie a čo ja viem čoho. Že tak to proste skonštruovali, nie príliš sexy ale účinné, aby vyhoveli normám. Nie som expert, nehádal som sa. Ale fakt je, že stačí prepnúť na režim Sport a je z toho úplne iná jazda. Prevodovka hladí plynulo, drží otáčky vyššie a v podstate sa asi vykašle na nejaké tie rekuperačky. Po zohriatí motora už inak ako v Sport mode nejazdím.
Změnit servis...ano to som robil aj ja
daval som do sportu ale uz aj v tom sporte trha pri prezadzovani a niekedy zaradi tam ze z celym autom trhne aj dnes som bol pozriet dalsie 2 cx60 a tie to nerobia
mne uz ani nevadia zvuky ale to radenie je hrozne v kuse to trha a bucha
a v mazde mi povedali ze tu moju prevodovku nebude nikto riesit
tak preto ci tu je niekto komu sa to podarilo vyriesit
Ahojte, je nějaká osvědčená aplikace, redukce, přes Appku, která ukazuje, jak je na tom DPF CX-60 3,3D? Nejlépe koupě v CZ ne Allik a spol. Předem děkuji.
Ta diag s bluetooth je pouzitelna na cx60? Da sa pozriet aj info ohladom dpf filtra?Povinná výbava každého mazdaře:
Adaptéry pro FORScan:
Vgate Vlinker FS Bluetooth (HS CAN i MS CAN):
- Windows, iOS i Android - rychlý přenos
Vgate vLinker FS USB (HS CAN i MS CAN)
Funguje dobře i s Multiecuscan.![]()
Vgate vLinker FS USB ELM327 For Ford FORScan For Mazda HS MS CAN ELM 327 OBD 2 OBD2 Car Diagnostic Scanner Interface Tools OBDII - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Vgate Vlinker MC+ (HS CAN i MS CAN, SW CAN) - pro ty co občas potřebují načíst i něco jiného (GM Opel atd. - OPL Monitor, BMW - BimmerCode, BimmerLink)
Volte Bluetooth 4.0. iOS neumí zařízení...
- shr3k
- elm327 forscan icar pro icar2 obd-ii vgate vlinker
- Odpovědi: 263
- Forum: Společná témata
Normálně klasické Mazda DPF PIDy:Ta diag s bluetooth je pouzitelna na cx60? Da sa pozriet aj info ohladom dpf filtra?