Ahoj mam nejeto 60000km motorově v pohodě.V úterý jdu na servis a budu řešit řízení uz mi ho komplet měnili a porad to není onoAle cx-60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj mam nejeto 60000km motorově v pohodě.V úterý jdu na servis a budu řešit řízení uz mi ho komplet měnili a porad to není onoAle cx-60
Tak řízení mám také nové a zase se sere.... Jak kdyby tam byla vůle a v jednom místě volant jakoby poskoci...Ahoj mam nejeto 60000km motorově v pohodě.V úterý jdu na servis a budu řešit řízení uz mi ho komplet měnili a porad to není ono
Dekuji za informace. 👍Tak řízení mám také nové a zase se sere.... Jak kdyby tam byla vůle a v jednom místě volant jakoby poskoci...
Premyslim o cx-80 s 3,3dieselem. Jsem rad za kazdou informaci, mazdu jsem nikdy nemel…Po vsem, co (nejen) tu bylo napsano, to presto risknout a jit do toho, to je nejaka forma sebemrskacstvi?
Tak mám dojem z tohoto vlákna že CX60 neujede ani 50km bez nějakého problémuPo vsem, co (nejen) tu bylo napsano, to presto risknout a jit do toho, to je nejaka forma sebemrskacstvi?
Je to tak, asi mnoho z těch, co potíže nemají, taky nemají potřebu to někam psát.Zároveň to neznamená, že potíže mají.
Filtr stojí 4200,- bez DPH. Celé těleso se senzorem 9730,- bez DPH.Včera jsem byl na servisní prohlídce po 60000 km a ohledně toho řízení že Mazda zatím žádné vyjádření nedala tak musím počkat. Ptal jsem se na zrcátko u řidiče že se za jízdy třepe budou tam neco měnit. Jinak auto v pořádku akorát cena za naftovej filtr 9500 Kč
🤦🏼♂️@shr3k Ineos Grenadier je hodně zajímavý auto, měl jsem možnost na něm dělat, i se kousek svézt. Pro mě to teda není, ale ve své kategorii za zmínku stojí